Laatste nieuws:
Gemeente Kalmthout verwelkomt nieuwe inwoners

Gemeente Kalmthout verwelkomt nieuwe inwoners

Op zaterdag 30 maart nodigde de gemeente Kalmthout de nieuwe inwoners uit die in 2018 in Kalmthout kwamen wonen. Na een officieel deel in de raadzaal van het gemeentehuis, vertrokken de genodigden – onder een stralende lentezon – in zes groepen voor een rondleiding. Die hield halt op zes locaties op en rond Kerkeneind.

In het gemeentehuis lichtte de gemeente haar dienstverlening toe en de vooruitgang in het samengaan van OCMW en gemeente Kalmthout. Aan de oude brandweerkazerne informeerden enkele medewerkers de aanwezigen over de plannen voor een nieuw gemeentehuis én de grote omgeving van Kerkeneind. Medewerkers van het OCMW leidden de bezoekers rond doorheen de sociale projecten Tkruideniertje, Rap op Stap en Twinkeltje.

Een passage langs de brandweerpost Kalmthout en de Bib konden niet ontbreken. De rondleiding eindigde in dienstencentrum De Groten Uitleg, waar de nieuwe inwoners een receptie aangeboden kregen. De politiezone Grens en de Dienst voor Toerisme waren daar aanwezig om geïnteresseerden te woord te staan.

Alle aanwezigen kregen nog een fijn welkomstpakket met onder andere Kalmthoutse pralines, een brooddoos, een potje honing, heel wat waardebonnen en nog veel meer.

Meer foto’s kan je bekijken op de Facebookpagina van Kalmthout.

INFO: info@kalmthout.be, 03 620 22 16

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet