Laatste nieuws:
In de gangen van de regering

Geld maakt gelukkig

Terwijl ik zit te berekenen welke rekening ik het eerst moet betalen, zijn de rijkste onder ons weer een biljoen rijker. Niets steeg zo in waarde als de Bitcoin en voetballers verdienen meer geld dan het aantal grassprietjes op hun veld. Politici verdienen ook nog goed hun kost, zelfs met het ontspannen bespioneren van andere politici. Terwijl ze uiteindelijk zelf de onrealistische lijn van wat mag en niet mag overschrijden. Het heeft me even aan het denken gezet…
Ik word een dikke politieke voetballer, die her en der gaat eten op kosten van de één of andere bouwpromotor en als ik uiteindelijk zelf mijn eten moet betalen smijt ik wel een digitale Bitcoin op tafel.
Sprookjes bestaan wel degelijk, ge moet alleen de kans krijgen om mee te mogen spelen.

Martine de Weerdt

Facebook51
Twitter
Follow Me
Tweet