Laatste nieuws:
codes van netflix

Geheime codes van Netflix – Kijk altijd en overal

Een beetje travel geek weet inmiddels dat je Netflix-titels kunt downloaden om ze offline te bekijken. Dit betekent dus dat je ook tijdens de (vlieg)reis kunt genieten van je favoriete serie. Redactietip: wij downloaden voor aanvang van onze reis steeds maar een aantal uur aan kijkmateriaal, want het is niet de bedoeling dat we onze reis achter een monitor doorbrengen. Maar er is meer, zoals de “geheime” codes van Netflix!

Geheime codes van Netflix

Frequente Netflix-gebruikers weten dat het knap lastig kan zijn om een geschikte serie of film te vinden. Het aanbod spreekt je bijvoorbeeld niet aan. Of je hebt het al gezien.
Wat veel mensen echter niet weten, is dat Netflix ervoor kiest om slechts een deel van het aanbod aan je aan te bieden. Je krijgt namelijk alléén series en films te zien die aansluiten bij je eerdere voorkeuren. Tenzij je de exacte titel invoert. Gelukkig zijn er codes waarmee je het gehele Netflix-bestand zichtbaar maakt. Deze codes (keys) zijn unieke nummers – per genre – die je achter de URL kunt plakken. Zelf proberen? Plak dan een code uit deze Netflix streaminglijst achter de volgende URL in je browser: http://www.netflix.com/browse/genre/[code].

Let op: deze methode werkt alleen op je laptop (of computer), en níét op je telefoon of tablet. De website verandert continu, waardoor sommige codes misschien niet meer werken. Maar je krijgt er nog steeds toegang mee tot duizenden extra opties.

Bron: Columbus Magazine
Foto: Pixabay

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet