Laatste nieuws:
Feestelijke opening vernieuwde Bar Choc

Feestelijke opening verbouwde Bar-Choc Kalmthout-Nieuwmoer

In augustus begon de enorme verbouwing van Bar-Choc in Nieuwmoer. Alle elektrische bedrading inclusief zekeringkasten werden vervangen. “Een enorm, tijdrovend karwei”, vertellen Ingrid en Nico, uitbaters van Bar-Choc 3.0, café De Kroon en de bijbehorende feestzaal. “Alles voldoet nu aan de hedendaagse eisen.”

Cafe De Kroon - Bar Choc - Kalmthout Nieuwmoer
Cafe De Kroon - Bar Choc - Kalmthout Nieuwmoer
Compleet vernieuwd

Daar bleef het niet bij: het complete interieur werd vervangen. “Dat was allemaal verouderd en dringend aan vervanging toe. Behalve de plek van de dj en de toog, die zijn gebleven, want die waren nog degelijk.” De naam werd met de nieuwe inrichting ook aangepast. “We hebben er 3.0 aan toegevoegd, omdat het de derde keer is dat het danscafé in een nieuw jasje wordt gestoken”, legt Ingrid uit. “Nieuw is wel dat vanaf 1 januari Bar-Choc 3.0 alleen nog op zaterdag geopend is, maar op vrijdagen wel af te huren is voor jongerenfeestjes.”

Inspirerende tekening, door een klant gemaakt
Inspirerende tekening, door een klant gemaakt

Op initiatief van medewerkster Claudia Raeymakers werd begin dit jaar gestart met minidisco’s op zaterdagmiddag tijdens de vakanties. Die worden gehouden van 14:00 – 16:00 voor kinderen van 0 tot 7 jaar en van 18:00 tot 20:30 voor de leeftijdsgroep 8 tot 12. Deze kerstvakantie is er op woensdag 28 december voor de eerste keer een tienerdisco met dj van 21:00 tot 24:00. Vanaf januari zal de tienerdisco tijdens de vakanties op vrijdag zijn.

Claudia Raeymakers - Cafe De Kroon - Kalmthout
Claudia Raeymakers
Biervaten als toiletten

De toiletten zijn bepaald ludiek te noemen: opengemaakte biervaten voor piscines en gehalveerde voor de lavabo’s. Een geweldig pluspunt is de rookruimte die op het eerste verdiep is gecreëerd, zodat men ook bij slecht weer droog en warm een sigaretje kan roken.

Muurschildering Claudia Raeymakers - Cafe De Kroon - Kalmthout
Prachtige muurschildering van de hand van Claudia Raeymakers
Officiële opening danscafé Bar-Choc

“Op 16-18 december is de officiële opening vanaf 21:00 tot 06:00. Bar-Choc 3.0 blijft een laagdrempelig, uniek en vooral gezellig danscafé. Het nieuwe interieur is grappig en apart en we hebben zelfs een barbietoilet, maar wat dat inhoudt is nog even geheim!”

Bar-Choc

LW

Café De Kroon – Bar-Choc
Nieuwmoer-Dorp 20
2920 Kalmthout – Nieuwmoer

http://www.facebook.com/barchoc/

Facebook179
Twitter
Follow Me
Tweet