Laatste nieuws:
Jozef Boden - Tentoonstelling Expositie - Lyrical Cosmic Paintings - (c) Noordernieuws - HDB_9163u80

Expositie ‘LYRICAL COSMIC PAINTINGS’ toont schoonheid en mystiek

Morgen, zaterdag 12 augustus, begint de solo-expositie ‘LYRICAL COSMIC PAINTINGS’ van Jozef Boden in GC De Oude Pastorij. Zijn werken werden geïnspireerd door de kosmos en de chaos in het begin der tijden.

Schoonheid

“In het begin was er chaos, maar daardoor is er wel schoonheid ontstaan”, legt Jozef Boden uit. “Een mystieke schoonheid, die geordend werd sinds het begin van de schepping, maar die we vanuit onszelf beeld geven, door schoonheid, waarheid en creativiteit. Dat zijn de drie dingen die mij drijven. Aan de hand van mijn intuïtie, mijn intuïtieve kunst, creëer ik mijn werken. Niets wat ik maak is berekend, ik laat mezelf verrassen.”

Expositie ‘LYRICAL COSMIC PAINTINGS’ toont schoonheid en mystiek2

Eerste solotentoonstelling

“Ik werk met diverse soorten acryl en verwerk ook pastel en potlood in mijn schilderijen en eventueel andere materialen, mixed media dus (verschillende technieken en materialen door elkaar). Ik heb vaker geëxposeerd, maar dit is mijn eerste solotentoonstelling.”

Gefascineerd door kleuren

“Als kind was ik gefascineerd door kleuren en de onverwachte effecten die je ermee kunt bereiken. Later werd de kosmos mijn inspiratiebron en ik heb er lang van gedroomd om een expositie te organiseren. Nu heb ik er de tijd voor en ben er dus voor gegaan!”

PRAKTISCH

Waar: Gemeenschapscentrum (GC) de Oude Pastorij, Essendonk 3 – 2910 Essen – België
Wanneer:
ZATERDAG 12 augustus van 13:00 tot 17:00
ZONDAG 13 augustus van 13:00 tot 18:00
MAANDAG 14 augustus van 13:00 tot 18:00
DINSDAG 15 augustus van 10:00 tot 18:00

NN

Facebook55
Twitter
Follow Me
Tweet