Laatste nieuws:
familiereis op maat door Australië

Een onvergetelijke familiereis op maat door Australië: Waar te beginnen?

Een reis naar Australië is een droom van vrijwel elke reiziger. De ongerepte natuur, de prachtige regenwouden, de bruisende steden en de dromerige stranden. Wie wil dat nou niet? Veel mensen denken dat ze deze droom moeten opgeven als ze willen reizen met het hele gezin. Maar dat is helemaal niet waar! Reizen naar Australië met het hele gezin is ook hartstikke leuk. Australië heeft zo veel te bieden, waaronder ook genoeg activiteiten die heel leuk zijn voor kinderen. Geen enkele reden om deze droom te laten varen dus. Inpakken en gaan!

Voorbereiding is de sleutel tot succes

Een familiereis Australië vraagt een goede voorbereiding, maar dat is helemaal niet erg. Voorpret is een groot gedeelte van elke reis. Om te beginnen is het goed om te weten welke plekken je wil bezoeken in Australië, denk na over wat je zelf graag wil zien en welke plekken leuk zijn voor kinderen. Afhankelijk van hoe oud je kids zijn, zullen sommige dingen wat intenser zijn. Een hike door het regenwoud is met hele jonge kinderen misschien lastig, maar niets is onmogelijk. Je moet zelf bepalen hoe uitdagend je je vakantie wil maken. Zorg dat je de juiste medicatie mee hebt in geval van nood en neem genoeg entertainment mee voor tijdens de reis. Spelletjes, tablets, knuffels en speelgoed maken de reis een stuk leuker voor de kids en een stuk relaxter voor de ouders.

Neem de tijd

Australië is een groot land met ontzettend veel bezienswaardigheden. Als je deze reis goed wilt doen, is het belangrijk om de tijd te nemen. Afhankelijk van de plekken die je wil bezoeken, heb je een bepaald aantal weken nodig. Als je de tijd hebt, kun je beter een week langer blijven dan een week korter. Zeker wanneer je met het hele gezin reist, is het belangrijk om de dag niet te vol te proppen met allerlei activiteiten. Kinderen hebben ook tijd nodig om even bij te komen van alle prikkels en jij waarschijnlijk ook. Plan tussen alle toeristische activiteiten ook een dagje strand in of ga lekker picknicken in het park. Zo zorg je dat de sfeer ontspannen blijft en dat jullie niet oververmoeid moeten reizen. Op deze manier kun je ook optimaal genieten van deze prachtige ervaring. Hoe mooi is het om zo’n reis te kunnen maken met je gezin? Dat is een ervaring die jullie zeker voor altijd zullen koesteren.