Laatste nieuws:
Een 'Buitengewoon' lief initiatief - Essen - Noordernieuws.be 2020

Een ‘Buitengewoon’ lief initiatief

Elk jaar organiseert de gemeente Essen, in samenwerking met vele vrijwilligers, de “Dag van het Buitengewone Kind” een dag waarbij kinderen met een beperking even zorgeloos kunnen genieten.

“Helaas moesten we, net als zoveel andere activiteiten, ook deze speciale dag annuleren wegens corona”, vertelt Brigitte Van Aert. “Maar het ‘Buitengewone’ team wilde de kinderen op deze geplande dag toch een extraatje geven. Daarom besloten we samen om de kinderen te verrassen,met een… verrassingspakket!”

“Dit jaar stond de “Dag van het Buitengewone Kind” in teken van het thema Jungle. De uitnodigingen waren verstuurd, vrijwilligers hadden zich al opgegeven en toen gooide het coronavirus alle plannen in de war met het gekende gevolg. We hadden met ons ‘Buitengewone’ team, alles al voorbereid en hadden er ontzettend veel zin in.”

“Maar om er toch een feestelijke dag van te maken, werden er gisteren een veertigtal verrassingspakketten uitgedeeld. We hopen dat de kinderen het leuk vonden en volgend jaar feesten we dubbel op!”

BVA

Facebook45
Twitter
Follow Me
Tweet