Laatste nieuws:
Dorpsdag Wuustwezel, jij komt toch ook

Dorpsdag Wuustwezel, jij komt toch ook?!

Op zondag 22 september 2019 gaat de vijfde dorpsdag door in Wuustwezel waarbij de Bredabaan vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat verkeersvrij wordt gemaakt.

Ondernemers, handelaars en verenigingen uit de hele gemeente stellen van 12 tot 18 uur hun activiteiten voor op de Bredabaan. In totaal zijn er 180 deelnemers. Op vijf podia zullen 22 artiesten het beste van zichzelf geven:
-Huis Van De DJ: Optredens van ’t Accident, Kaske, DJ Ollie, DJ D-Sire, DJ Jore, Jägerbrothers, Deejay Jenz en Jean Black Magic;
-Wuustwezelaars: Optredens van Notenkrakers, muziekschool en de Stergalmers
-Snow & Event Stage: Optredens van GDANSK, Rebel Yell en No Vacancy
-VersTalent: Joren Van Laar, Wim Geysen, Charles, Anna Khina, Flood, Yent’l Adams
-Serious RUN Stage: Joo Joo Eyeballs, muziekschool combo, Smout en Reuzel en Dirt Brothers.

Daarnaast omvat het programma nog een modeshow, kinderanimatie, demonstraties door verenigingen en een grote rommelmarkt in het Hagelkruis (van 9 tot 18u).

Nieuw: het “bijzonder straatje”

Voor het eerst zal op de Dorpsdag een ‘bijzonder straatje’ te vinden zijn. Hier zullen zorg- en G-initiatieven standhouden en hun aanbod kenbaar maken. Zo vind je meteen een mooi overzicht van wat Wuustwezel te bieden heeft op vlak van zorg:
-Je komt er bijvoorbeeld het Rode Kruis tegen met hun ambulance en vrijwilligerswerking.
-De Bewegen Op Verwijzing-coach Sven staat er met een bewegingstentje en toont hoe je gezonder kan worden door meer te bewegen.
-Verenigingen zoals KVG, Samana, de Vlegels, Okra en Neos tonen hun aanbod.
-Ook verenigingen die G-sport promoten zoals het X-archery team vertellen je wat ze je te bieden hebben.

Mooie prijzen te winnen op standplaats project2990:

-2 ballonvaarten voor 2 personen
-3 manden “Wuustwezelse Weelde”
-5 bonnen van 25 euro van project2990

Doorgaand verkeer wordt plaatselijk omgeleid

Zondag 22 september 2019 zal de Bredabaan van 8 tot 21 uur verkeersvrij worden gemaakt tussen Biest en Slijkstraat. Het doorgaand verkeer krijgt westelijk omleiding in beide richtingen via Slijkstraat en Baan, oostelijk is de omleiding Biest – Dorpsstraat – Kloosterstraat – Het Blok – A. Blommaertstraat en dit ook in beide rijrichtingen.

Ook de bussen 640 en 436 van De Lijn zullen de oostelijke omleiding deels of geheel volgen. Tijdelijke haltes worden voorzien in A. Blommaertstraat en in Biest. De haltes G. Gezellelaan, Dorp en Gasthuishoeve zullen op zondag 22 september niet worden bediend.

Meer info
Dienst economie – 03 690 46 13 – economie@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook85
Twitter
Follow Me
Tweet