Laatste nieuws:
Chiro Myin is klaar voor Bal-tazaar!

Chiro Myin is klaar voor Bal-tazaar!

De eerste zaterdag van oktober… dat betekent in Kalmthout al vijftien jaar Bal-tazaar. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt al het 16de feestweekend van Chiro Myin plaats. “We hebben een geslaagd concept met twee tenten zodat we verschillende DJ’s een podium kunnen geven. Dat is dit jaar niet anders”, vertelt Nina de Koning van Chiro Myin.

Kruisbos

“Net als vorig jaar vindt Bal-tazaar plaats op het terrein aan Kruisbos 17 in Kalmthout. Veel mensen uit onze regio kennen deze locatie ook van de Hoevefeesten en wie vorig jaar naar ons feestweekend kwam, weet sowieso al waar ze moeten zijn”, lacht Nina. “Kruisbos is een ideale plek om veel jongeren op een veilige manier te laten feesten.”

Grote en kleine tent

“Net zoals de vorige twee edities bouwen we nu ook een grote en een kleinere tent op. Op het hoofdpodium mag DJ Stanne uit Essen zaterdagavond het feest op gang trekken om 21u. Vervolgens kan je komen dansen op de beats van DJ Enni Baks, Karakals, De Bouncers en Bassbrain sluit af dit jaar. In de kleinere tent, ook gekend als onze Salitos-stage, geven vier lokale DJ’s het beste van zichzelf: DJ Ferrox, DJ Spablo, DJ Jappie en net als vorig jaar mag DJ Sep hier als laatste plaatjes komen draaien. Zoals de bezoekers van Bal-tazaar intussen gewend zijn, openen wij met een happy hour van 21u tot 22u, waarbij je twee drankjes voor de prijs van één krijgt”, geeft Nina nog mee.

Chiro Myin is klaar voor Bal-tazaar!2

Kiss en ride

“We organiseren een kiss- en ridesysteem waarbij je met de auto van in de Foxemaatstraat in Kalmthout het Kruisbos kan bereiken. Uit ervaring weten we dat feestvierders soms uit de wijde omgeving van Kalmthout komen, maar we willen toch een warme oproep doen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. We voorzien een ruime fietsparking.

Online ticket- en bonnenverkoop

“Een nieuwigheid dit jaar is dat we geen fysieke tickets meer aan de kassa verkopen. De link om online een inkomkaartje aan te schaffen voor de prijs van wave 3 blijft de hele zaterdagavond en nacht open staan. Iedereen kan ook al drankbonnen aankopen via onze website. Zo vermijd je ook dat je op de avond zelf lang moet aanschuiven. Overal op het terrein kan je met bancontact of cash betalen, Payconiq kan niet”, geeft Nina mee.

Barbecue op vrijdagavond

“Naast de grote tentfuif op zaterdag openen wij ons feestweekend op vrijdag 6 oktober met onze traditionele barbecue. Jong en oud zijn welkom om aan democratische prijzen lekkere vleesjes te komen smullen. Voor jeugdbewegingen doen we iets extra. Wie in uniform komt, ontvangt een gratis drankje. We hopen jullie te mogen verwelkomen op de 16de editie van ons feestweekend Bal-tazaar”, eindigt Nina de Koning van Chiro Myin Kalmthout.

Stijn By Me

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet