Laatste nieuws:
Bistro B23 Antwerpen - Chef-kok John Weijers

Chef-kok John Weijers nieuwe eigenaar Bistro B23

Op 4 oktober 2019 opende de bekende chef-kok John Weijers de deuren van Bistro B23 in Antwerpen. John verdiende zijn sporen in diverse sterrenrestaurants in, onder andere, Rotterdam, Amsterdam, Merksem en, als meest recente, ‘Grand Bazaar’ in Schoten.

Goed en lekker eten

Voor mensen die van goed en lekker eten houden, is John Weijers geen onbekende. Denk maar aan restaurants zoals Parkheuvel (Rotterdam) of Vermeer (Amsterdam). Natuurlijk ook gekend in Antwerpen en omgeving en daar al 15 jaar actief. Alle restaurants waar John in zijn bloeiende carrière heeft gewerkt, zijn door zijn inzet en kunde succesvol gemaakt en draaien nog steeds. John en zijn vrouw Diana waren zelf een regelmatige gast van Bistro B23 en toen de toenmalige eigenaar vroeg of hij de zaak over wilde nemen, hebben ze niet getwijfeld. John werkte op dat moment nog bij ‘Grand Bazaar’ in Schoten.

Werken met de beste leveranciers van de streek

“Zoals ik altijd heb gedaan, werken we ook nu met de beste leveranciers van de streek”, vertelt John. “Ons klantenbestand is heel divers en iedereen vindt hier iets van zijn goesting om lekker van te genieten. Mijn vrouw Diana is de perfecte gastvrouw en zorgt voor de huiselijke, gezellige sfeer. De combinatie van lekker eten en gezelligheid, zorgt ervoor dat vrijwel iedereen terugkomt.”

John en Diana - Bistro B23 Antwerpen
Diana en John
Alle gerechten huisgemaakt

“We hebben een open keuken, zodat iedereen kan zien hoe het eten bereid wordt. We hebben een lunchkaart, een zogeheten ‘Quick business kaart’. Vanaf 19 december breiden we deze uit met heerlijke salades en andere bistro lunchgerechten vanaf €12,50. Al onze gerechten zijn huisgemaakt, tot en met de pasta en garnalenkroketjes toe. Tevreden klanten is ons streven en heeft onze dagelijkse focus. Antwerpen is een drukke stad, maar omdat we twee ingangen hebben, is parkeren hier nooit een probleem.”

Lekkere gerechten in Bistro B23

Reserveren belangrijk

Natuurlijk kunt u met de Kerst en Oudjaar ook terecht bij Bistro B23 terecht voor een heerlijk en feestelijk menu. Reserveren is belangrijk, dan weet u zeker dat er plek is! Klik hier om te reserveren en u te verzekeren van plek en een heerlijke en smakelijke avond!

Bistro B23

Brouwersvliet 23, Antwerpen
www.bistrob23.be
Facebook Bistro B23
☎️ 033451514
📧 info@bistrob23.be

Openingstijden

Dagelijks vanaf 12:00 en geopend zolang het gezellig is.
Dinsdag en woensdag gesloten, maar bij reserveringen vanaf acht personen geopend.

NN

Facebook268
Twitter
Follow Me
Tweet