Carnavalsstoet op Heikant kleurt de straten

Carnavalsstoet op Heikant kleurt de straten

De Potlodenschool en Mariaberg hebben gezorgd voor een kleurrijke stoet. De mooiste creaties kwamen voorbij, tot en met de maskers van Hackers Anonymous. Met hun prachtige, zelfgemaakte carnavalswagentjes lieten ze hun talent zien, dat ze later ook voor de grootste stoet kunnen gebruiken.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook89
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!

Eén reactie

  1. Beste redactie van Noordernieuws, na alweer een paar leuke artikels te hebben gelezen, wil ik graag even mijn complimenten uitspreken voor jullie mooie website vol nieuwtjes en leuke artikels.
    Ik moet bekennen dat Noordernieuws onbekend voor me was, tot ik de negatieve reacties van de beheerders van Facebook Ge zijt van Essen las…. voor mij een reden om eens te kijken,…. en te blijven kijken! Ik zie alleen maar leuke en goede dingen en begin en eindig mijn dag tegenwoordig met artikels lezen op jullie site .

    (Graag mijn reactie anoniem om te voorkomen dat ik ook verbannen en geblokkeerd word van genoemde facebookpagina. Zoals kennelijk heel veel anderen al is overkomen door het plaatsen van berichtjes van uwen website…)