Laatste nieuws:
Burgemeestersfeest 2024 zet lokaal talent in de kijker-

Burgemeestersfeest 2024 zet lokaal talent in de kijker

Achter de schermen zijn we volop bezig om opnieuw een schitterend Burgemeestersfeest te organiseren. Op zaterdag 6 januari toveren we de Heuvelhal van Essen weer om tot een grote feestzaal waar élke Essenaar meer dan welkom is!

Brunchen met Gaston

Geen betere manier om het Burgemeestersfeest te starten dan met een stevige brunch. Tussen 10 en 13.30 uur kan je gezellig komen brunchen met vrienden en familie in de Heuvelhal. Volwassenen betalen 25 euro, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 15 euro. Voor kinderen onder de 6 jaar is de brunch gratis. Inschrijven hiervoor kan via de website: www.burgemeestersfeestessen.be.

Burgemeestersfeest 2024 zet lokaal talent in de kijker 3

Avondfeest wordt knaller van formaat

Om 20.30 uur openen we de deuren van de zaal en swingen we de pannen van het dak. Voor de editie van 2024 zetten we lokaal talent in de kijker. Met Casserole Fermer, The Clayroad Company en DJ SEP staat de dansvloer ongetwijfeld een hele avond vol. Er bestaat geen betere manier om bij het begin van 2024 de dansbenen danig los te swingen.

Burgemeestersfeest 2024 zet lokaal talent in de kijker 5

Goede doelen

Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest uiteraard een grote maatschappelijke meerwaarde. De opbrengst storten we namelijk integraal door naar goede doelen en verenigingen die een duidelijke band met Essen hebben en de steun dubbel en dik kunnen
gebruiken. Dit jaar steunt het Burgemeestersfeest opnieuw verschillende goede doelen: de Essense vrouwenbewegingen (Ferm, Femma en Rebelle) en jeugdtoneelgroep EJA die zijn 50-jarige jubileum viert. Deze verenigingen maken een belangrijk deel uit van de hechte gemeenschappen in Essen.

Voor alle details en informatie kan iedereen terecht op onze website: www.burgemeestersfeestessen.be

Steun via bedrijf

Wil je met je bedrijf graag de goede doelen van het Burgemeestersfeest steunen? Stuur een mailtje naar info@burgemeestersfeestessen.be en we bespreken graag de mogelijkheden.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet