Laatste nieuws:
Broeder Willy - Missiewerken Redemptoristen - Jaaroverzicht hulp - (c) Noordernieuws.be - HDB_2927

Broeder Willy sluit 38ste missiejaar, ondanks corona, geweldig af

2020 was het 38ste jaar van de missiewerken van Broeder Willy vanuit het Redemptoristenklooster in Essen. Met deze missiewerken helpt hij over de hele wereld mensen die in armoede leven.

Alles wordt opgestuurd!

Het jaar werd afgesloten met een totaal van 47 containers die naar 50 landen werden verstuurd, goed voor 385.653 kilo goederen! Een enorme prestatie, ook gezien het feit dat tijdens de eerste lockdown slechts drie containers konden worden verstuurd. “Ik ben fier op mijn vrijwilligers”, zegt Broeder Willy. “Het is een geweldige ploeg en ze zijn goud waard. Maar ik ben ook alle mensen heel dankbaar voor alle spullen die ze hebben gedoneerd, om een verschil te maken in het leven van mensen ver weg. Alle spullen, kleding, huisraad, speelgoed, … alles wat een gezin kan gebruiken, wordt opgestuurd.”

Goede en bruikbare spullen blijven broodnodig

“Over twee weken gaat de eerste container van januari op weg naar de Filipijnen en er zullen er deze maand nog drie verscheept worden. Dus bruikbare en goede materialen zijn en blijven broodnodig. Mensen kunnen me altijd contacteren als ze goederen hebben, op telefoonnummer 0495.777.626.

NN

Facebook115
Twitter
Follow Me
Tweet