Laatste nieuws:
Beleef!Kapellen Winterfair zoekt standhouders 2

Beleef!Kapellen Winterfair zoekt standhouders

Op zondag 3 december 2023 organiseert Beleef!Kapellen voor de tweede maal zijn Winterfair in zaal LUX op het Marktplein in Kapellen. Na het succes van vorig jaar, met ongeveer duizend bezoekers, wordt het opnieuw een leuk evenement in een gezellige, winterse eindejaarssfeer. Handelaars uit Kapellen kunnen in een standje hun producten en geschenken voorstellen aan het publiek.

Beleef!Kapellen Winterfair zoekt standhouders

De standplaatsen zijn voornamelijk voorbehouden voor handelaars met geschenkartikelen, bakkers, slagers, wijnhandelaars, traiteurs, … Deelname is voor Beleefleden gratis, niet-leden betalen €50,-. Je krijgt daarvoor een plaats van ongeveer 3 X 2 meter met twee tafels en twee stoelen. Meerdere tafels zijn beschikbaar aan €25,- per stuk. Handelaars kunnen ook een reclameboodschap laten projecteren op de lichtkranten in zaal LUX. Daarvoor betaal je €50,-.

Beleef!Kapellen zorgt voor de publiciteit via pers, affiches, sociale media, infozuilen gemeente, enz. Wil je deelnemen? Schrijf dan in via mail naar welkom@beleefkapellen.be

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet