Laatste nieuws:
Kerstman bezoekt kerstmarkt van de Nieuwe Berk

Kerstman bezoekt kerstmarkt van de Nieuwe Berk

Zondag 17 december komt er een wel heel speciale gast logeren in de Nieuwe Berk: de Kerstman! Die komt even genieten van de prachtige, groene omgeving van Essen.

Gezellige kerstmarkt

Om die reden toveren de Natuurvrienden van Essen het domein om tot een gezellige kerstmarkt, waar je leuke dingen kunt kopen voor de komende feestdagen. Ze stellen tafels en stoelen gratis ter beschikking, waar je je mooie producten kunt uitstallen. Een standplaats van 3 x 3 meter kost slechts €10,- en je kan die inrichten vanaf 08:30. Hou het weer in de gaten, neem anders zelf je tentje mee, zodat je beschut de dag kunt doorbrengen en genieten van al het gezellige.

Kerstman bezoekt kerstmarkt van de Nieuwe Berk2

Ideale gelegenheid

In de taverne van de Nieuwe Berk kan je van de gezellige kerstsfeer genieten en tijdens het opwarmen iets lekkers drinken. Heb je iets smakelijk bij een van de kraampjes gekocht? Dan mag je dat gewoon binnen opeten. Er zullen optredens zijn en live muziek, het is de ideale gelegenheid voor goede doelen, verenigingen en bedrijven, ook als ze van buiten Essen zijn, om hun producten en activiteiten aan de bezoekers te tonen! Schrijf je dus snel in, dat kan via eva@denatuurvrienden.be

Praktisch

Wanneer: zondag 17 december van 10:00 – 16:00, opstellen kan vanaf 08:30
Waar: De Nieuwe Berk, Oude Baan 110, Essen
Inkom: gratis
Inschrijven: eva@denatuurvrienden.be
Gebruik van stroom kost €10,-
Drankverkoop aan de kramen is niet toegestaan

NN

Facebook33
Twitter
Follow Me
Tweet