Laatste nieuws:
Bakkerij Van Bedaf wederom Bakker van het jaar Antwerpen - Essen - (c) Noordernieuws.be 2022 - HDB_5842
Vlnr: Robbe, Tacha, Hilde, Johan en Sabrina

Bakkerij Van Bedaf verkozen tot Beste Bakker provincie Antwerpen!

Vorig jaar werd Bakkerij Van Bedaf gekozen tot de Beste Bakker van de provincie Antwerpen. We zijn een jaar verder en vandaag kreeg het team te horen dat ze wederom verkozen zijn tot de Beste Bakker van de provincie Antwerpen!

Geweldig nieuws

Klanten in de vijf provincies van Vlaanderen: Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen, konden de afgelopen twee weken op hun favoriete bakker stemmen. Vanmorgen kreeg Bakker Van Bedaf het geweldige nieuws te horen. Zoon Robbe, die vorig jaar als zelfstandig helper in de bakkerij werkte en ook nog bij een andere bakker in dienst was, is nu medezaakvoerder en kon heerlijk meedelen in de feestvreugde, die er meteen was.

Bedankt, lieve klanten!

“Gisteren hoorden we op de radio dat de jury richting Essen kwam”, vertelt een stralende Hilde. “We hebben meteen voorbereidingen getroffen om de jury te ontvangen. Maar toen ze kwamen, hoorden we dat we tot de Beste Bakker van de provincie Antwerpen zijn gekozen! We waren totaal overdonderd en zijn onze klanten enorm dankbaar, dat ze zo massaal voor ons gestemd hebben. We zijn ook superblij met hun enorme waardering voor ons werk. Enorm bedankt, lieve klanten!!”

Zaterdag 12 februari wordt bekend gemaakt wie de Beste Bakker van Vlaanderen is, maar de Essenaren hebben hun voorkeur al laten weten!

NN

Facebook805
Twitter
Follow Me
Tweet