Laatste nieuws:
Bakkerij Van Bedaf in Essen bestaat 30 jaar! - (c) Noordernieuws.be - HDB_3181 u80

Bakkerij Van Bedaf bestaat zaterdag dertig jaar en dat wordt gevierd!

In de Velodreef was ruim dertig jaar geleden een leeg stuk bouwgrond. Op die plek bouwde Johan Van Bedaf zijn oorspronkelijke winkel en in 1991 opende hij de deuren.

Tot in de perfectie voorbereiden

De ruimte achter de winkel was beperkt en Johan, zijn vrouw Hilde en hun twee oudste kinderen hebben er vijf jaar gewoond. In 1996 werd de bovenverdieping gebouwd en verhuisde het gezin naar boven. Johan koos vanaf het eerste begin voor de beste kwaliteit en staat al dertig jaar om 00:30 op, om alles volgens de regels en tot in de perfectie voor te bereiden. Alle producten worden met verse ingrediënten bereid en ook de diverse confituren zijn zelfgemaakt. En met succes, want steeds meer mensen wisten hun weg naar Bakkerij Van Bedaf te vinden. De zaak werd in 2008 uitgebreid en op het zonneterras is het bij mooi weer heerlijk genieten.

Geweldige medewerkers

Door de jaren heen is het klantenbestand enorm gegroeid en dat resulteerde in de benoeming ‘Beste Bakker van Essen en de provincie Antwerpen’. “We hebben allemaal leuke en tevreden klanten, waar er heel wat al vanaf het begin hier komen. Zij zijn eigenlijk meer vrienden geworden en het gaat hier dan ook altijd heel gemoedelijk aan toe”, vertelt Johan. “Maar we hebben dit natuurlijk niet alleen gedaan. We hebben geweldige medewerkers, die 200% hebben meegewerkt aan dit succes!”

Bakkerij Van Bedaf in Essen bestaat 30 jaar!

Bakkersmicrobe

“Onze zoon Robbe had al op jonge leeftijd zijn hart verloren aan het vak. Hij heeft ter oriëntatie toch diverse andere opleidingen gevolgd, maar kon toch uiteindelijk de bakkersmicrobe niet negeren. Hij volgde de bakkersopleiding van Syntra en werkt nu bij een heel goede bakker in Brasschaat, waar hij ook al ontzettend veel heeft geleerd. Na zijn werk in Brasschaat, werkt hij vrijwel alle dagen hier als zelfstandig helper. Zo kan hij zijn opgedane kennis in praktijk brengen en door zijn brede ervaring is hij een geweldige aanvulling.”

Met dank aan onze trouwe klanten

“Zaterdag 27 februari bestaan we dertig jaar en dat vieren we natuurlijk. Ook onze geweldige benoemingen, want daar hebben onze trouwe klanten voor gezorgd! Daarom hebben we voor allemaal een leuke verrassing en iedereen is welkom tussen 07:30 en 14:00!“

www.vanbedaf.be

NN

Facebook647
Twitter
Follow Me
Tweet