Laatste nieuws:
Alfons Warmoeskerke en Kristof Dams uit Wuustwezel winnen Nederlands indoor Tennistoernooi 2020

Alfons Warmoeskerke en Kristof Dams uit Wuustwezel winnen Nederlands indoor Tennistoernooi 2020

Met Touch4tennis als nieuwe hoofdsponsor begon zaterdag 11 januari het nieuwjaarstoernooi bij De Leeuwerik in Zundert.

Sportief en gezellig

Het is weer een zeer sportief en gezellig toernooi geworden. Zoals de laatste jaren de gewoonte is, kwamen de deelnemers weer uit geheel West-Brabant en België. Het toernooi is ook al jaren te volgen via www.toernooi.nl en ook nu kunt u daar rustig alle uitslagen en resultaten nog eens bekijken. Deze site is een prachtig instrument voor de organisatie, iedereen kan namelijk ook gewoon thuis de wedstrijden volgen als hij niet hoeft te spelen. Ook blijven alle uitslagen nog een week te zien op toernooiTV in De Leeuwerik, zodat u ze nog eens kunt zien.

Ook voor niet-bondsleden

Het toernooi is geen officieel KNLTB toernooi, wat betekent dat ook niet-bondsleden kunnen deelnemen. Tevens is er geen klassering voor diegene die wel lid zijn. Vaak vindt men dat in het begin van het nieuwe tennisjaar wel prettig. Afgelopen zondag was rond 17:00 de prijsuitreiking. Hierna volgde een verloting van diverse fantastische dinerbonnen. Alle deelnemers van het toernooi hadden kans op deze prijzen. Men moest echter wel aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Voor volgend jaar is de planning van het toernooi van 16 t/m 24 januari. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de afsluiting eventueel zaterdagavond zijn in plaats van op de zondagmiddag. Daarnaast gaat de leeftijd om zich in te schrijven van 21+ naar 18+. Dit om meer deelnemers te krijgen in de onderdelen met de sterkte 5.

De winnaars

We noemen nog even de winnaars voor u op: HD6 Jurgen Dennisen met Maik Brinkmans, GD6 Laura Sprenkels en Rens Vanlaerhoven, DD6 Carien Bastianen met Anky Daamen, HD7 Kristof Dams met Alfons Warmoeskerken uit Wuustwezel GD7 Judith en Maurice Vermeiren, DD7 Margot van de Brand en Hilde Hereijgers, HD 8 Pascal Martens met Bas Schrauwen, DD8 Nicole vd. Woue en Cindy van Os, GD8 Nicole van de Wouw en Bert van de Made.

Bron en foto: RvG

Facebook51
Twitter
Follow Me
Tweet