Laatste nieuws:
2e editie Rex with Benefits zondag 2 juni

2e editie Rex with Benefits zondag 2 juni

Op zondag 2 juni zal vanaf 16:00 de tweede editie plaatsvinden van ‘Rex with benefits’. Tijdens deze benefiet zal geld ingezameld worden voor ‘t Kabaske en de Vlotter.

Op deze dag zal de straat worden afgesloten, zodat er ook buiten een groot terras kan komen. Naast het grote terras zal er ook lekker eten en drinken aanwezig zijn en wordt de benefiet omlijst met een optreden van Ericantat en DJ Godefroid.

Veel meer

Naast de optredens en grote terras waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje, zal er voor de kinderen ook een luchtkasteel worden zijn. Voor de wat oudere kinderen zal er een stand zijn van de Essense brouwerij ‘Crow Mountain’ waar geproefd kan worden van hun nieuwe witbier ‘Wilma’s Rainbow’ die voor de gelegenheid zal getapt worden van het vat.

Iedereen is welkom

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om op ‘Rex with benefits’ aanwezig te zijn. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar de goede doelen. Om zowel de professionele als vrijwillige helpers en hun cliënteel een mooie dag te geven, werden er reeds 200 consumptiebonnen uitgedeeld binnen de organisatie van ‘t Kabaske en de Vlotter.

Maak er allemaal een fantastische dag van en graag tot zondag!

VL

Facebook63
Twitter
Follow Me
Tweet