Laatste nieuws:
Wuustwezel maakt zich op voor 8ste Dorpsdag

Wuustwezel maakt zich op voor 8ste Dorpsdag

Op zondag 24 september wordt een deel van de Bredabaan in het centrum van Wuustwezel autovrij gemaakt voor de 8e Wuustwezelse Dorpsdag. “We kijken ernaar uit om de duizenden bezoekers zich te laten onderdompelen in de gezellige sfeer met meer dan 120 kraampjes van onze lokale ondernemers en verenigingen”, verwacht schepen van lokale economie Pieter Cools (CD&V).

De Bredabaan in Wuustwezel-centrum is zondag verkeersvrij van het kruispunt met de Slijkstraat tot en met de parking aan de Hubo, waar een podium staat voor verschillende muziekoptredens en een pop-up Irish Pub. De Bredabaan wordt opgefleurd door de vele kraampjes met een zeer divers aanbod en langs Boomgaard en Achter d’Hoven is er naar goede gewoonte weer een grote rommelmarkt.

Win een ballonvaart of een kasteelverblijf

“Het loont weer de moeite om langs te komen”, vertelt Pieter Cools. “Naast de kraampjes van de meer dan 120 standhouders zijn ook de optredens en demonstraties iets om naar uit te kijken. En voor de jongsten is er heel wat straat- en kinderanimatie voorzien. Verder kan je aan de stand van Project 2990, de Wuustwezelse ondernemers, fantastische prijzen winnen: een ballonvaart voor vier personen en een verblijf van twee dagen in een kasteel met diner in een sterrenrestaurant. Helemaal gratis, overigens!” Project 2990 schenkt ook driemaal een streekproductenbox ‘Wezelse Weelde’ weg.

Wuustwezel maakt zich op voor 8ste Dorpsdag2

Praktische info

Voor de Wuustwezelse Dorpsdag kan je tussen 12 en 18 uur terecht op de Bredabaan in het centrum. De rommelmarkt start al om 9 uur. De toegang tot de festiviteiten is uiteraard helemaal gratis. Kom bij voorkeur met de fiets. Er zijn fietsenstallingen aan weerszijden van de verkeersvrije Bredabaan.

Optredens

Op de parking bij de Hubo kan je optredens bijwonen van Aerglo (13 – 14 uur), Wasda (15 – 16 uur), Blankspot (17 – 18 uur) en een afterparty met J2 beats (18 tot 20 uur).

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Wezelopdefoto.be

Facebook48
Twitter
Follow Me
Tweet