Laatste nieuws:
Workshops van Avansa Antwerpen en VVM

Workshops van Avansa Antwerpen en VVM

De VVM en Avansa Regio Antwerpen hebben alvast zeer goede voornemens voor het nieuwe jaar! Beide verenigingen slaan de handen in elkaar voor het organiseren van twee workshops die beiden doorgaan op zaterdag 2 en op zaterdag 9 maart.

Wie zijn wij?

VVM (Vereniging voor Verlegen Mensen) is een zelfhulpgroep die in Vlaanderen in 1989 werd opgericht en erkend als vrijwilligersorganisatie in de welzijns- en gezondheidssector. De VVM ondersteunt haar leden bij het verminderen van hun verlegenheid. Dat doen wij via cursussen, praatavonden en diverse sociale activiteiten door lotgenoten, zelf vroeger verlegen. De deelnemers voelen zich hierdoor snel op hun gemak en kunnen in een veilige omgeving hun sociale angsten afbouwen. Ook wil de VVM de maatschappij beter informeren om meer begrip voor verlegenheid te bekomen.

Wanneer

Zaterdag 2 maart / Zaterdag 9 maart van 09:30 – 16:30

09:30: onthaal
10:00 – 12:30: Workshop 1. Minder stress in je leven, het kan (2 uur + pauze). Groeiende werkdruk, verplichtingen, spanningen, tegenstrijdige opvattingen, piekeren … Hoe kun je ermee omgaan of beter nog hoe kun je voorkomen van erin te worden meegesleurd.
14:00 – 16:30: Workshop 2. Een kwestie van veerkracht (2 uur + pauze). In je leven komt er zo nu en dan iets op je pad dat je (even) doet wankelen, iets dat je uit evenwicht brengt of je zelfs echt op de proef stelt. Op zulke momenten kunnen we meestal rekenen op de nodige veerkracht in onszelf.

Waar

Vormingscentrum PRH, Otto Veniusstraat 15, 2000 Antwerpen (10 minuutjes te voet van station Antwerpen Centraal)
Kostprijs: niet-VVM leden 8 euro per workshop. Volgen van 1 workshop is ook toegestaan, wel melden op voorhand, want de inschrijvingen zijn beperkt.

Inschrijven

E-mail naar vorming@vvm-vzw.be (naam, voornaam en GSMnummer in het geval er iets onverwachts mocht voorvallen). Graag aanduiden of beide zaterdagen mogelijk zijn voor u ofwel enkel 1 zaterdag. Dit om het aantal inschrijvingen evenwichtig te kunnen verdelen over beide zaterdagen

Website: https://vvm-vzw.be

Avansa regio Antwerpen is 1 van de 13 regionale sociaal-culturele organisaties van Avansa, erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse overheid. Samen streven zij naar een duurzame, inclusieve, solidaire en democratische maatschappij. Zij doen dit door vorming van volwassenen.

Website: https://avansaregioantwerpen.be

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet