Laatste nieuws:
StrafsteSchool2019(13) q65

Wordt DBM de strafste school van 2019?

Woensdag was het de grote dag voor DBM Essen: de jury van jongerenzender MNM kwam inspecteren… wordt DBM de strafste school van 2019?

Uitbundige ontvangst

Tom De Cock, Nora Gharib, Stien Edlund en Mick waren wel wat te laat, maar dat kon de pret niet drukken. De ontvangst was in elk geval uitbundig en origineel: de juryleden werden tot aan de schoolpoort gevoerd als echte VIPs … Nee niet in een limousine, maar wel in een ziekenhuisbed, een mini-tractor en een speelgoedtractor. Daarna kregen ze onmiddellijk de gelegenheid om hun kunsten te laten zien op de tumbling-mat. Aansluitend lieten de leerlingen zien hoe het echt moet. Heel wat leerlingen zijn immers aangesloten bij Gympuls en behoren bij de top van de wereld in hun categorie.

Lesprogramma

Daarna nodigden de leerlingen de jury uit om kennis te maken met de hard en de zachte sector van de school. Zij leerden lassen en solderen en mochten in de afdeling Verzorging een baby(pop) verschonen. In het stellingenspel legde de school de nadruk op zorg voor het klimaat en maakte duidelijk hoeveel verschillende nationaliteiten er op DBM les volgen. Dat zijn er op dit ogenblik een 15-tal. In de turnzaal zong heel de school nog een lied en uiteraard vond iedereen dat DBM de Strafste school is en zonder twijfel de titel verdient!

Een geweldige dag voor DBM en een bekroning voor het harde werk in de paasvakantie, zowel van leerlingen als leerkrachten!

LVD

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook98
Twitter
Follow Me
Tweet