Laatste nieuws:
Werken over de grens? Ken je rechten

Werken over de grens? Ken je rechten

Overweeg je om binnenkort als grensarbeider in Nederland aan de slag te gaan? Of ben je recent gestart met een baan ‘over de grens’? Dan kan je deelnemen aan een expert-info-sessie. Je kan je laten informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Wet- en regelgeving

Als je over de grens gaat werken, krijg je immers te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor jou persoonlijk betekent. Wat moet je regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die je van informatie voorzien. Tijdens de expertsessie op vrijdag 15 september 2023 kan je in één dag alle informatie krijgen die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider dankzij EURES Scheldemond. Je krijgt de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor je persoonlijke situatie ten aanzien van fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsrecht, uitkeringszaken en alle overige belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.

De sessies (duur 3 uur) worden georganiseerd op vrijdag 15 september. Je kan deelnemen aan een ochtendsessie of middagsessie in het Stadskantoor van de gemeente Woensdrecht, Huijbergseweg 3, 4631 GC Hoogerheide. Wil je deelnemen, stuur dan een mail naar werkenoverdegrens@uwv.nl . Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.

Deze expertsessie wordt georganiseerd door EURES Scheldemond en is mee mogelijk gemaakt door een bijdrage van ESF+ direct (EaSI) / European Social Fund Plus (europa.eu)

MLH

Foto: Noordernieuws.be

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet