Laatste nieuws:
handtas dames

Welke tas kies ik voor welke gelegenheid?

Er zijn verschillende soorten tassen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor weekendtas, strandtas of een rugtas. Een weekendtas heeft verschillende maten. Er is een keuze uit normale of grote weekendtassen. Ook is er voor de kinderen een weekendtas. Tevens zijn er grote strandtassen. De rugtassen kunt u voor iedere gelegenheid gebruiken. Wij zullen u wat meer vertellen over deze drie tassen.

Waar kunt u de weekendtas voor gebruiken?

De weekendtas kunt u overal voor gebruiken door de grootte van de tas. De tas kunt u gebruiken voor weekendjes weg, vakantie, dagje weg met uw gezin, wellness en nog veel meer gelegenheden waar u de weekendtas voor zou kunnen gebruiken. Ook al heeft deze tas de naam weekendtas, toch kunt u hem flexibel inzetten. Dit geeft mensen een fijn gevoel omdat ze met zo een tas toch extra spullen mee kunnen nemen. Denk hierbij aan kleding of toiletartikelen.

Weekendtas voor kinderen

De weekendtas voor kinderen wordt voornamelijk gebruikt voor een logeerpartijtje, maar u kunt het ook voor schoolkamp of voor een sport gebruiken. Het leukste is natuurlijk als de kinderen de weekendtas zelf mogen inpakken. Kinderen hebben een eigen smaak als het gaat om tassen. Ze willen wel een tas die ze leuk vinden met de juiste kleur of prints, maar er moet ook voldoende ruimte zijn om hun fijnste kleren en knuffels in te kunnen doen. Weekendtassen zijn vaak voorzien van zoveel ruimte dat zelfs een kussen er zonder slag of stoot moeiteloos in de weekendtas erbij zal gaan. Zo heeft uw kind toch mooi alles bij zich.

Een kleine weekendtas

Een kleine weekendtas is ideaal voor als u niet heel lang weg bent. Zo kunt u een kleine weekendtas gebruiken voor sport, zwemmen en wellness. Voor uw sport, om te zwemmen of een dagje wellness heb je niet specifiek een grote weekendtas nodig. Een kleine weekendtas is het meest ideale voor zulke gelegenheden. Doordat u een kleine weekendtas makkelijker kunt dragen is dit een groot voordeel. Maar ook dat het gewoon mee kan in uw hand of mee in het openbaar vervoer zoals trein of bus. Ondanks dat de tassen klein eruitzien zijn ze erg ruim. 

De goeie strandtas kiezen

Wilt u naar het strand? Dan heeft u een strandtas nodig. De strandtassen hebben over het algemeen een vrolijke zomerse uitstraling. De strandtassen van Barts zijn natuurlijk en van gerecycled materiaal gemaakt zoals papier en riet. Doordat de strandtas erg hip is in de zomer houden ze zich naast ontspanning en meditatie ook bezig om de tassen zo duurzaam en klein mogelijk te houden. Wilt u een relax dagje naar het strand? Kies dan voor een duurzame tas die van natuurlijke en gerecycled materiaal gemaakt is. De strandtassen hebben verschillende modellen van kleine tot een shopper strandtas.

De rugtas voor een dagje weg

Wilt u een dagje weg? Dan is een rugtas zeker een aanrader. Naast rugtassen voor mannen hebben ze ook verschillende rugtas dames. Hierdoor kunnen nu ook dames hun ideale rugtas aanschaffen.