Waarom Microsoft Dynamics 365 Sales de juiste keuze is

Waarom Microsoft Dynamics 365 Sales de juiste keuze is

Ondernemers willen altijd manieren vinden om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te werken. De juiste tools zijn daarbij ontzettend belangrijk. Microsoft Dynamics 365 Sales is een super krachtig softwarepakket dat speciaal is ontworpen voor sales- en marketing teams om efficiënter te werken en klanten beter te bedienen. In dit artikel vertellen we je precies waarom Dynamics 365 Sales de juiste keuze is voor jouw bedrijf.

Efficiënt gegevensbeheer met Dynamics 365 Sales

Met Microsoft Dynamics 365 Sales kun je super makkelijk al je klantgegevens op één plek beheren. Dat omvat alles over prospects, leads, deals en offertes. Doordat je alles op één plek hebt, kunnen je sales- en marketing teams efficiënter werken en hoeven ze niet meer constant te switchen tussen verschillende softwaretoepassingen om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook dat de gegevens betrouwbaarder zijn en voorkomt dubbele invoer. Daarnaast kun je met Dynamics 365 Sales ook nog eens de verkoopcyclus van prospects en leads in real-time volgen. Zo kun je precies zien in welke fase ze zich bevinden en welke acties er nodig zijn om ze naar de volgende fase te krijgen. Dankzij Dynamics 365 Sales kun je beter bepalen welke verkoopkansen belangrijk zijn en wat je precies moet doen om de verkoop te sluiten. Hierdoor kun je je tijd en energie beter gebruiken en zorgen voor meer succesvolle verkooptransacties.

Naadloze integratie met Office 365

Een super groot voordeel van Dynamics 365 Sales is dat het naadloos integreert met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Power BI. Dit betekent dat je je verkoop- en marketingactiviteiten rechtstreeks kunt uitvoeren vanuit je vertrouwde Office-applicaties, zoals Outlook en Excel. Je kunt bijvoorbeeld e-mails direct vanuit Outlook sturen naar je prospects en klanten, zonder dat je de toepassing hoeft te verlaten. Dat zorgt ervoor dat je efficiënter werkt en altijd op de hoogte bent van de communicatie die je hebt gehad met je klanten. Verder kun je met Power BI-integratie ook nog eens je verkoopgegevens visualiseren en analyseren. Zo kun je gemakkelijk rapporten maken en delen met je team. Hierdoor krijg je inzicht in je prestaties en de gebieden die nog verbetering nodig hebben. Op deze manier kun je weer slimme beslissingen maken op basis van data, waardoor je je verkoopstrategie kunt verbeteren.

 Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!