Laatste nieuws:

Verschillende vliegen in een klap!

Vzw Spectrum uit Gooreind, een kleinschalige voorziening voor personen met een beperking, pakt uit met een speciaal feestweekend.

Vier nieuwe zorgwoningen

Op 5 en 6 oktober vieren we onze huizen De Regenboog en De Kade, die samen veertig jaar bestaan! Ook de officiële inhuldiging van vier nieuwe zorgwoningen staat op het programma. Er is nog plaats voor een bewoner.

Verschillende vliegen in een klap

Diverse activiteiten

Er zullen diverse activiteiten zijn, voor ieder wat wils, Een heel smakelijke is de kaas- en wijnavond op zaterdag 5 oktober. Wilt u hier heerlijk van genieten, dan kunt u zich hier inschrijven. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Musical ‘Alleen op de wereld’

Betaalbaar bouwen – ook naar de toekomst toe – vraagt om heel wat middelen. Ter ondersteuning van ons project zal toneelgroep Jong MusicalTalent Kempen met een professionele cast, tijdens de warmste week van 26 tot 30 december, negen keer de musical ‘Alleen Op De wereld’ ten tonele brengen. Geen reden om thuis te blijven, dus komt dat zien!
Vrije giften zijn ook altijd welkom op het rekeningnummer van Spectrum BE78 0682 4078 9086. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Verschillende vliegen in een klap

PS

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet