Laatste nieuws:
Vers geperst

Vers Geperst

Cultuur naar mensen brengen, mensen naar cultuur brengen

Vers geperst

Leden en niet-leden van het Davidsfonds worden elk jaar uitgenodigd om bij de start van een nieuw werkjaar kennis te maken met de grote verscheidenheid aan boeken die het Davidsfonds uitgeeft. Uit deze boeken kan een keuze gemaakt worden om lid te worden. Een echt verantwoorde keuze kan je pas maken als je de boeken kunt inkijken.
Deze activiteit staat bekend als ‘Vers Geperst’

Tentoonstelling kunstenaar Michaël Albers

Davidsfonds Essen en Kalmthout slaan hiervoor telkens de handen in elkaar. Dit jaar gaat deze activiteit door in Hof ter Weyden (Greefstraat) in Wildert op 29 september.
Wij nodigen ook jou uit om een bezoek te brengen aan deze ‘oase in het groen’ en kennis te maken met de grootste culturele vereniging van Vlaanderen. Tussen 11:00 en 16:00 kan je rustig neuzen in een grote hoeveelheid boeken en genieten van een hapje en drankje. Tezelfdertijd kan je in de gaanderij je ogen de kost geven aan een aantal kunstwerken, gemaakt door Davidsfondsleden. In de schuur loopt ook de tentoonstelling van de kunstenaar Michaël Albers.

Diverse activiteiten

Leden kunnen ter plaatse het lidmaatschap hernieuwen. Belangstellende niet-leden kunnen informatie inwinnen over de doelstellingen en activiteiten van zowel Davidsfonds Essen als Kalmthout en kunnen zich uiteraard ook als lid aanmelden. Er is ook gelegenheid om een wandeling te maken in de prachtige tuin. Het Jachthoornkorps van de KSA uit Oudenaarde zal in deze mooie groene omgeving geregeld meeslepende klanken de lucht in blazen.

Vers geperst

Kom genieten van kunst en cultuur

Wij zien ernaar uit om niet alleen onze grote Davidsfondsfamilie te ontmoeten, maar ook vele andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van kunst en cultuur, maar ook om mensen te ontmoeten voor een gezellige babbel in een uniek kader. En de toegang is gratis!

Bron en foto’s: Davidsfonds Essen

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet