Laatste nieuws:
Vrints Carrosserie - Essen - Unizo - Dag van de Ondernemer
Vlnr: Ellen Vrints, Ronny Van Hooydonck, Jeroen Vrints, Gert Van Eetvelt, Tijl Van Loon, Gaston Van Tichelt

UNIZO Essen verrast plaatselijke ondernemers

Het zijn moeilijke tijden en bedrijven moeten zich extra inzetten om hun bedrijf veilig draaiende te houden vanwege de coronamaatregelen.

Meer dan twintig trouwe sponsors!

UNIZO Essen bestaat 65 jaar en steunt de plaatselijke ondernemers. Vandaag, op de Dag van de Ondernemer, belonen ze die extra voor hun inspanningen. “We hebben meer dan twintig trouwe sponsors”, vertelt Tijl Van Loon, voorzitter UNIZO Essen. “Na lang wikken en wegen hebben een willekeurige keus gemaakt om, samen met burgemeester Gaston Van Tichelt, drie sponsors in het zonnetje te zetten, Carrosserie Vrints, Bedtime en Unicom. Maar we gaan ze allemaal langs met een welgemeende attentie.”

Vrints Carrosserie - Essen
Ellen en Jeroen Vrints
Smakelijke attentie

“Carrosserie Vrints steunt het lokale winkelen in Essen en is gespecialiseerd in herstellingen aan wagens. Daarnaast is het bedrijf ook erkend reparateur voor glas- en hagelschade. Carrosserie Vrints bestaat sinds 1979, wordt nu geleid door de tweede generatie en is al 41 jaar lid van UNIZO Essen. En zo hebben we nog meer trouwe sponsors, die we vandaag allemaal zullen bezoeken met een smakelijk attentie, afgenomen bij de plaatselijke wijnhandel La Tuscia!”

NN

Facebook286
Twitter
Follow Me
Tweet