Laatste nieuws:
Trixxo Strijkatelier met huishoudelijke hulp in Essen

Trixxo Strijkatelier streeft naar constante, perfecte service

Vaste waarde in België

Trixxo Strijkatelier met huishoudelijke hulp is in heel België al meer dan vijftien jaar een vaste waarde. Het kantoor in Essen is geopend in 2015.

Leveren van constante kwaliteit

Het kantoor van Trixxo Essen wordt bemand door een zeer gedreven team, dat bestaat uit Eva, Mindy, Linda, Tamara en Sonja. Zij zetten zich dagelijks in voor een perfecte service. Office managers Eva en Mindy zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen en zorgen dat alles in goede banen loopt. “Het is een superjob bij een goede werkgever”, beamen Mindy en Eva volmondig. “We hebben veel leuke klantencontacten, zowel aan de balie als telefonisch en we zien er op toe dat er kwaliteit wordt geleverd. Buiten het strijkatelier hebben we ook Trixxo Dienstencheques, met 69 werknemers.”

Vaste sollicitatieprocedure

“Iedereen die we aannemen voor Trixxo Dienstencheques, volgt een vaste sollicitatieprocedure. Alle kandidaten van wie we overtuigd zijn van hun kunnen en kwaliteiten, mogen ons team versterken. We willen graag mensen aannemen, maar die moeten wel voldoen aan de eisen om tevreden klanten te krijgen én te houden. We zien er ook op toe dat er een goede klik is met de klanten.”

Trixxo Strijkatelier met huishoudelijke hulp in Essen
vlnr: Eva, Sonja, Linda, Tamara en Mindy
Dankbaar voor loyaliteit en vertrouwen

“Tijdens de eerste lockdown was ook Trixxo een poos gesloten. Toen we weer mochten werken kwam het grootste deel van de klanten terug en stroomden de nieuwe aanvragen binnen. We zijn heel dankbaar voor deze grote loyaliteit en het vertrouwen. We willen daarom onze klanten hiervoor enorm bedanken! We blijven ernaar streven om onze gegarandeerde service op het hoge vertrouwde peil te houden.

“Trixxo Essen is altijd op zoek naar nieuwe, huishoudelijke hulpen. Als jij ook een leuke job in een gemotiveerd team ziet zitten, bel ons dan zeker eens om een afspraak te maken op 03.664.54.86”

www.trixxo.be

NN