Ontspannen in je eigen Jacuzzi of spa, nu ook in je tuin!

Thuis écht tot rust komen? Dé tip!

Sinds de wereldwijde pandemie is men meer dan ooit gaan beseffen wat het belang is van een fijn en veilig huis. Dat dit meer is dan een plek waar je af en toe even wat spullen komt halen en brengen zag men destijds al snel in. Opeens waren we meer dan ooit met zijn allen thuis en werd er met de nodige creativiteit allerlei vertier bedacht. Van gezelschapsspelletjes tot uitgebreid koken, alles kwam voorbij.

Deze trend is dan ook aan het doorzetten, zelfs nu de tijden van verplichte lockdowns wel achter ons liggen. Het huis wordt een rustoord, een plek waar we permanent blijven thuiswerken en waar we bijvoorbeeld ook gaan sporten. Meer investeren in de luxe in je huis is daarom een aanrader. Dit zijn vaak duurzame investeringen die ervoor zorgen dat je er nog jaren plezier van hebt. Welke investering er écht eentje is waar je jaren plezier van hebt én waarmee je de meest populaire buurman/buurvrouw van de straat wordt? Lees snel verder!

Thuis spa

De trend om badkamers uit te breiden tot ware mini spa’s zien we al een tijdje, maar deze trend van meer mogelijkheden tot relaxen zet zich ook door naar de tuin. Tuinhuizen met bijpassende overkappingen, buitenkeukens en heaters worden nu verder aangevuld met zaken als opzet zwembaden. Niet alleen leuk voor kinderen om in de spelen, ook voor volwassenen een leuke tool in warme en zomerse tijden. Wat is er nu leuker dan in een barbecue bij je thuis in de tuin organiseren met de mogelijkheid om tussendoor af te koelen met een drankje in het zwembad. De opzet zwembaden van vandaag de dag zijn van hoge kwaliteit maar hebben lang niet de prijs zoals die gebruikelijk zijn bij een inbouw zwembad.

Een stapje luxer

Nog een stapje luxer is niet het kopen van een zwembad, maar een jacuzzi kopen. Deze zijn zeer geschikt voor volwassenen en niet alleen voor in de warme zomer. Een jacuzzi is juist ook geschikt om in de winter te gebruiken. Samen romantisch in het bubbelbad met ook een glaasje bubbels, dat worden mooie avonden onder de sterrenhemel! Ook een jacuzzi kopen is vandaag de dag gemakkelijker en goedkoper dan vroeger. Je hebt al opblaasbare varianten van topkwaliteit.

Kortom, een investering in de luxe in je huis en tuin is een duurzame investering. Wanneer je bijvoorbeeld je vakantiegeld hiervoor inzet zal je er nog jarenlang plezier van hebben, in plaats van eenmalig. Zwembaden en jacuzzi’s hebben de afgelopen jaren daarnaast een grote verbetering doorgemaakt. De prijs-kwaliteitverhouding is nu erg goed. Doe hier je voordeel mee en gun jezelf dat extra beetje luxe!

VM
 Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!