Laatste nieuws:
Supporter mee!

Supporter volop mee met de helden van je favoriete sport!

Een aanhanger van een sport(club) of een aanmoediger. Misschien herken je jezelf in deze woorden van hoe een supporter wordt omgeschreven in het woordenboek? En heb je intussen de supportersmicrobe te pakken? Dan lees je hier hoe je er alles uit kunt halen om een topsupporter te worden van jouw favoriete sport(club).

Expertise

Heb je vroeger zelf voetbal gespeeld of deed je een gevechtsport die je nooit helemaal heeft losgelaten? Dan bestaat de kans dat je tot op vandaag nog steeds met bijzondere aandacht kijkt naar de wedstrijden van de sport uit je jeugd. Er zit vaak een stukje nostalgie bij omdat de sport je ook terug doet denken aan de mooie en fijne momenten die je zelf hebt beleefd. Anderzijds heb je daardoor ook de nodige expertise opgebouwd om de spelregels te kennen, het potentieel van een atleet of club in te schatten en te letten op de kleine details die vaak het verschil maken tijdens een wedstrijd waar er veel op het spel staat.

Voorspelling

Misschien ben je zelfs iemand die graag eens een weddenschap sluit met zijn beste vrienden over het verloop van de match. Je zet dan wat geld in als je ervan overtuigd bent dat jouw favoriet gaat winnen of je wedt voor een bak bier. Hoe de weddenschap ook verloopt, het maakt het volgen van de wedstrijd nog spannender dan normaal. Uiteraard zal jouw voorspelling gestoeld zijn op ervaring, inzicht en het potentieel dat je ziet doordat bijvoorbeeld een aantal spelers vervangen werden of je ervan overtuigd bent dat jouw favoriete speler je niet in de steek zal laten.

Kung fu fighting

Het liedje is een hit geworden en toont ook meteen dat gevechtsport een blijver is. Heb je zelf voeling met gevechtsport, ga dan zeker eens kijken naar de verschillende favorieten en underdogs van het moment. Breng hun sterke en zwakke punten in kaart en schat zo in welke resultaten ze mogelijk kunnen behalen. Je kan vandaag dan ook eenvoudig UFC wedden wat concreet inhoudt dat je geld inzet op de uitkomst van een Ultimate Fighting Championship (UFC). Deze laatste is de grootste organisatie voor mixed martial arts (mma), wat de verzamelnaam is voor verschillende stijlen uit de vechtsport. Intussen is het een wereldwijd verspreid fenomeen dat aan bekendheid wint.

 

Blijf altijd op de hoogte van wat er gebeurt in sportland. Volg als een echte supporter eventuele blessures en de resultaten van trainingskampen op. Zo creëer je een totaalbeeld om de topsupporter te worden die er plezier in vindt om mee te raden naar de resultaten van jouw favoriet!