Essen houdt adem in door storm Eunice - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5887u

Storm Eunice houdt de straten leeg

Storm Eunice raast over het land en houdt de straten en snelwegen leeg, alsof iedereen door een nieuwe lockdown aan huis gekluisterd is.

Essen houdt adem in door storm Eunice - Nieuwstraat - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5886s

Lege straten

Het is soms angstaanjagend, de bomen die zwaar buigen onder de storm en stoer stand proberen te houden en het loeien van de storm met enorme, nog hardere uithalen. Op anders drukke snelwegen is opmerkelijk weinig verkeer en de straten in het centrum van Essen zijn vrijwel uitgestorven. Zelfs bij tankstations Esso en Gabriëls, waar normaal op vrijdagmiddag files staan, zijn amper auto’s te zien.

Bijna leeg bij de pompen in Essen - Spijker - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5889

Ook de parking van de Okay was zo goed als leeg.

Opmerkelijk stil bij de Okay in Essen vanwege storm Eunice - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5888s

Blijf binnen

Er rijden geen treinen van 14:00 tot 18:00 tussen Essen-Antwerpen, Noorderkempen-Antwerpen en andere trajecten, net zoals in Nederland het geval is. Laten we hopen dat de schade en ongelukken beperkt blijven. Ga de deur niet uit als het niet nodig is en hou je dieren ook zoveel mogelijk binnen!

Heb jij foto’s van schade die storm Eunice heeft aangericht? Het maakt niet uit waar je woont. Stuur ze ons via onze Facebookpagina of redactie@noordernieuws.be. Je foto’s worden alleen voor het artikel gebruikt en blijven te allen tijde jouw eigendom!

NN

Facebook246
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!