Laatste nieuws:
Steun een onvergetelijk zomerkamp voor internationale powerchair hockey spelers

Steun onvergetelijk zomerkamp voor internationale powerchair hockey spelers

Op vrijdagavond 21 juni, de eerste officiële zomeravond, nodigt APHC VZW uit Kapellen u uit voor een exclusieve winetasting in het historische Fort van Merksem. Het belooft een avond te worden vol smaak en gezelligheid, met een diepere betekenis: het inzamelen van geld voor de allereerste, internationale powerchair hockey kamp voor spelers met een fysieke beperking.

Unieke, exclusieve wijnen

Tijdens deze bijzondere avond zal wijnexpert en importeur Steven van Cent’Anni u meenemen op een reis door de Toscaanse wijnstreek. Steven presenteert negen unieke en exclusieve Italiaanse wijnen, allen geproduceerd door kleinschalige, gepassioneerde wijnmakers. Daarnaast krijgt u de kans om twee van Steven’s eigen olijfoliën te proeven, rechtstreeks afkomstig van zijn olijfgaard in Toscanië.

Perfect duo

Wijn en kaas vormen een perfect duo, en daarom bieden wij vier zorgvuldig geselecteerde kaasvariëteiten aan als aanvulling op de wijnproeverij. Het belooft een waar feest voor de smaakpapillen te worden.

Waarom deze avond zo belangrijk is?

Het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar het organiseren van de allereerste internationaal powerchair hockey kamp van volgende zomer (2025). Dit kamp biedt een unieke kans voor spelers met een fysieke beperking om hun passie voor hockey te beleven, zonder de extra financiële stress zoals de reis- en begeleidingskosten. Met uw steun kunnen wij de prijzen voor deze spelers verlagen, zodat zij hun begeleiders mee kunnen nemen zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten!

Fantastische sporters

Kom proeven, genieten en steunen! 30% van de kaarten is al uitverkocht. Samen maken we een onvergetelijke zomer mogelijk voor deze fantastische sporters. Kaarten zijn beschikbaar via aphcollective.be/events/winetasting. We hopen u te mogen verwelkomen voor een avond vol plezier en betekenis.

Webshop

Wil je toch wijn kopen, maar geraakt u niet op de winetasting? Bestel het via de webshop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dijana via info@aphcollective.be. APHC kijkt uit naar uw aanwezigheid en steun!

Bron: APHC VZW
Foto: Pixabay

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet