Laatste nieuws:
Nicky en Belinde geven elkaar het jawoord-

Nicky en Belinde geven elkaar het jawoord

Twee mensen die van elkaar houden trouwen. Het klinkt allemaal zo normaal, een dagelijkse gebeurtenis. Bij Nicky en Belinde ligt dat net even iets anders.

Anderhalf jaar geleden spraken we al met Nicky en Belinde en vertelden ze ons over de vervelende opmerkingen en zelfs scheldpartijen. Waarom? Omdat het twee vrouwen zijn. We moeten op alle vlakken tolerant zijn en van alles accepteren. De maatschappij dwingt ons daar zelfs toe. Maar diezelfde tolerantie is nogal eens ver te zoeken als het over de liefde tussen twee mensen van hetzelfde geslacht gaat.

Nicky en Belinde geven elkaar het jawoord2

De liefde van Nicky en Belinde stond hier duidelijk boven en doorstond alles, met als resultaat dat ze elkaar op Valentijnsdag het jawoord gaven. “We zien onze toekomst heel pride-kleurig”, zegt een stralende Nicky. “Ondanks alle moeilijke obstakels hebben wij voor elkaar en onze liefde gekozen, wij laten niemand in onze weg naar geluk staan. Haters (homofoben) zullen overal zijn, maar dat laat ons koud. We krijgen nog steeds opmerkingen of blikken, maar dat stoort ons niet. We vinden het alleen zielig voor dat soort personen. Leven en laten leven. Ook wij hebben recht op ons geluk!”

Nicky en Belinde geven elkaar het jawoord3

Proficiat Nicky en Belinda, we wensen jullie een heerlijk en gelukkig leven toe, waar jullie liefde voor elkaar alle obstakels zal overwinnen!

Foto’s: Anouchka’s fotografie

NN

Facebook283
Twitter
Follow Me
Tweet