Laatste nieuws:
Mijn Frituurke viert 15-jarig bestaan en trakteert de klanten! - Essen - (c) Noordernieuws - HDB_3233u

‘Mijn Frituurke’ viert 15-jarig bestaan en trakteert haar klanten!

De bekende gelegenheid ‘Mijn Frituurke’ van Sara Ceusters en Joppe Van meel aan de Moerkantsebaan 63 bestaat vijftien jaar en dat wordt natuurlijk gevierd!

Een frituur op Heikant?

Sara Ceusters opende vijftien jaar geleden ‘Mijn Frituurke’ op de hoek van het speelpleintje bij de Delhaize op Heikant. “Van opleiding ben ik eigenlijk bloemist”, vertelt Sara. “Mijn ouders hadden bloemenzaak ‘Anbasa’ op Rijkmaker, waar ik ook werkte. Ik wilde me breder oriënteren en heb vijf jaar bij de ‘Roma’ gewerkt, toen was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Bij ons in de familie zijn veel zelfstandigen en dat wilde ik eigenlijk ook wel. Mijn moeder zei: “Bij ons op Heikant is geen frituur, is dat een idee?”

‘Mijn Frituurke’ viert 15-jarig bestaan en trakteert de klanten!

Het werd een groot succes!

“Toen ben ik gaan zoeken en bij de gemeente gaan horen of er geen stukje grond was, bijvoorbeeld bij de Delhaize. Daar was een mogelijkheid voor, namelijk op de hoek van het speelpleintje. Het moest wel mobiel zijn, zodat het verplaatst kon worden. Het werd een groot succes en daarom wilden we na een aantal jaar uitbreiden. We gingen op zoek naar een groter pand, ook omdat onze dochter was geboren. We vonden onze huidige locatie en op 5 juni 2013 openden we hier de deuren.”

Mijn Frituurke viert 15-jarig bestaan en trakteert haar klanten!

Geweldige jaren met fijne klanten

“’Mijn Frituurke’ bestaat nu vijftien jaar en het waren geweldige jaren! We hadden zo graag een groot feest gegeven voor onze zo gewaardeerde klanten, maar dat mag in deze situatie nu eenmaal niet. Dus doen we het op een andere manier. Dit weekend, vrijdag 5 maart tot en met zondag 7 maart, zijn de frietjes voor de helft van de prijs. Bovendien krijgt elke klant nog een extra cadeautje, wat dat is houden we nog even geheim, maar we weten dat ze het zullen waarderen!”

Facebook
Instagram
Openingstijden: 16:30-21:00

NN

Facebook1.3k
Twitter
Follow Me
Tweet