Man (20) slachtoffer van poging beroving

Man (20) slachtoffer van poging beroving

Op zondag 11 augustus jl. hebben drie mannen omstreeks 04.30 uur geprobeerd om een 20-jarige man uit Roosendaal in een brandgang bij de Toussaintlaan te beroven. Hierbij is gedreigd met een mes.

Het slachtoffer loopt die nacht vanuit het centrum richting zijn woning. Als hij door een brandgang bij de Toussaintlaan loopt, wordt hij van achteren rond zijn nek vastgepakt. Vervolgens wordt er een mes tegen hem aangedrukt en zijn portemonnee opgeëist. Er valt echter niets te halen. Het slachtoffer weet uit de houdgreep te komen en zet het op een lopen. Zijn belagers rennen eveneens weg via de Toussaintlaan richting de Rodenbachlaan. Een politiehond is ingezet, maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding.

Hebt u informatie?

Bij dit voorval zijn drie donker geklede mannen/jongens betrokken. Zij hadden een mondkapje voor met een kaakskelet. Buiten dat zij goed Nederlands spreken is niet meer bekend over hun signalement. Hebt u informatie over deze zaak? Neem dan contact op via:
-het algemene telefoonnummer 0900 8844 of via WhatsApp 06 12207006;
-het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800 7000. U hoeft dan geen gegevens van uzelf te vermelden.

Vermeld bij uw informatie alstublieft het zaaknummer: 2019190336

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!