Laatste nieuws:
Lucht(ige) foto‘s uit Kalmthout gezocht

Lucht(ige) foto‘s uit Kalmthout gezocht

Op het einde van het jaar valt er opnieuw een afvalkalender in iedere Kalmthoutse brievenbus. Daarin vind je alle info over de afvalinzameling, hoe je de verschillende fracties sorteert, het recyclagepark en nog veel meer.

Twee derde lucht op de foto

Bij ieder maandoverzicht zetten we een leuk beeld. We brachten al Mooimakers in beeld die zwerfvuil opruimen, beelden over 50 jaar natuurreservaat Kalmthoutse Heide… Dit jaar zoeken we beelden van ‘lucht in Kalmthout’ uit ieder seizoen. Zonsop- en ondergangen, staalblauwe of net grijze hemels, bliksemschichten of mistige nevels. Als het maar luchtig is én er voor twee derde van het beeld lucht op de foto staat. Wij selecteren de beelden die het meest bij de maanden passen en wie weet hangt jouw foto, met vermelding van je naam, in 2020 in iedere Kalmthoutse woonkamer, keuken, waskot of tuinberging.

Heb je zo’n foto en wil je die graag met ons delen? Stuur die dan voor vrijdag 4 oktober 2019 naar info@kalmthout.be. Let op: het moet een landscape (liggende) foto zijn die minstens 300 dpi heeft en minstens 13 cm hoog is. Voor de leken: als je de originele foto van je smartphone of camera doorstuurt, komt het meestal wel goed.

INFO: info@kalmthout.be, 03 620 22 16

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook36
Twitter
Follow Me
Tweet