Laatste nieuws:
leerlingen-mariaberg-zingen-sterren-van-de-hemel

Leerlingen Mariaberg zingen sterren van de hemel

Bomvol zat de Onze- Lieve- Vrouwekerk aan de Nieuwstraat, waar een groep leerlingen van de Mariaberg de sterren van de hemel zong. De groep was samengesteld uit leerlingen van het tweede tot en met het zesde leerjaar.

Het repeteren is pas eind september van start gegaan. “De kinderen waren in het begin best terughoudend,” vertelt Paulien Grootenboer, “maar door de tijd zag je ze helemaal ontdooien.” Paulien is vrijwilligster en dit initiatief kwam bij haar vandaan. “Het repertoire dat de kinderen nu zingen, is deels het programma dat ik vorig jaar met de Potlodenschool heb gedaan. Er zijn extra nummers bijgekomen, zodat er nu meer liedjes gezongen wordt. Ze doen het fantastisch, vooral als je weet dat we maar twaalf keer gerepeteerd hebben. De kinderen hebben thuis heel goed geoefend!”

“Mijn grootste leidraad zijn de kinderen en hun enthousiasme. Ik werk graag gericht, er moet een doel zijn. De hulp van onderwijzeressen Dorien en Evi was onmisbaar, vooral bij zo’n grote groep.“

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-lichtblauw-1b

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook140
Twitter
Follow Me
Tweet