Laatste nieuws:
Leerlingen basisschool College toonden Blik op de wereld

Leerlingen basisschool College tonen Blik op de wereld

Het feest dat zaterdag 18 maart door de basisschool van het College werd gegeven, kun je nog het beste omschrijven met: wervelend, kleurrijk, vrolijk en enthousiast!

Het thema voor dit feest was: Blik op de wereld en elk leerjaar gaf een optreden rond een continent met de bijbehorende landen. Het publiek werd door Geert Vandekeybus verwelkomd en de stewards en stewardessen van College Airlines gaven daarna de instructies voor de reis rond de wereld, waarna de voorstelling flitsend van start ging. Er werd gedanst en gezongen op de liedjes die bij de diverse landen hoorden. Zo’n 200 leerlingen begonnen een maand geleden aan de voorbereidingen voor deze vrolijke show en de laatste twee weken werd er intens geoefend, met geweldig resultaat!

Na de optredens waren er diverse spelletjes te doen, zoals schminken, eendjes vissen, henna schilderen, springkastelen, … Natuurlijk was er ook genoeg te eten en te drinken verkrijgbaar, want bij het College denken ze aan iedereen!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook79
Twitter
Follow Me
Tweet