Laatste nieuws:
Kalmthoutse tennisploeg kampioen van België
Vlnr: (boven) Annik Van Looveren (kapitein), Hannelore Michielsen, Lotte Jordaens, Jente Michielsens, Annelore Van Hoof, (onder) Emily Pinck, Eline Jacobs

Kalmthoutse tennisploeg kampioen van België

Bij de Kalmthoutse tennisclub KTC vieren ze feest. In de interclubcompetitie werden de dames Belgisch kampioen in de reeks tot 95 punten. Ze wonnen de finale van Lebbeke (Oost-Vlaanderen). Voorzitter Peter Cosyns is enorm fier op ‘zijn’ dames: “Dit is uniek in de geschiedenis van onze club. Nog nooit haalde een ploeg van KTC de Belgische titel binnen.”

Interclubontmoeting

Tijdens een interclubontmoeting in tennis worden er vier enkelwedstrijden gespeeld en twee dubbelwedstrijden. “Hoewel alleen de halve finale thuis op de Zwarte Hond gespeeld werd, konden onze dames altijd rekenen op de steun van veel supporters. Het waren best gezellige namiddagen”, lacht Peter. Op zaterdag 28 september werden de kampioenen officieel gehuldigd door de club. Ook afgevaardigden van het schepencollege en de sportraad van Kalmthout waren daarbij aanwezig. “Later worden ze ook nog eens in de bloemetjes gezet door Tennis Vlaanderen en krijgen ze de beker. Die geven we een mooi plaatsje in onze club”, besluit Peter.

INFO: info@ktc.be, www.ktc.be

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook142
Twitter
Follow Me
Tweet