Laatste nieuws:
Julie Michielssen opent ski- en tennisspeciaalzaak Jules Essen-Wildert

Julie Michielssen opent ski- en tennisspeciaalzaak ‘Jules’

Van je grote hobby je baan maken, een droomscenario dat Julie Michielssen weet te verwezenlijken.

Een nieuwe uitdaging

Julie is fervent ski- en tennisster. Na dertien jaar in broodjeszaak ‘t Hof van Wildert te hebben gewerkt, zocht ze een nieuwe uitdaging. “Toevallig hoorde ik eind vorig jaar dat de skiwinkel in de Huybergsebaan ermee ophield. Ik zag daardoor de mogelijkheid om mijn hobby met een nieuwe werkomgeving te combineren. Mijn man, Steve Van Tongerloo, had kantoor aan huis waar hij samen met zijn vader werkte. Echter, na het pensioen van zijn vader werd dat te groot, maar het was wel de perfecte ruimte om een zaak te beginnen. Dus zijn we gaan verbouwen, want we mikten op het begin van het nieuwe skiseizoen.”

Tennisspeciaalzaak Jules Essen-Wildert - Tennis en Padel

Ook tennis en padel!

“We hebben machines aangeschaft voor het onderhoud van ski’s, zoals waxen en slijpen. Mijn man Steve zal daarvoor bijspringen, omdat hij daar ruime ervaring in heeft. Bovendien kan hij het perfect combineren met zijn goed lopende bedrijf in airco en verwarming, waar hij natuurlijk gewoon blijft werken. Om ons niet te beperken tot een seizoensport, zijn we ook voorzien voor tennis en padel. We vertegenwoordigen bekende merken als Wilson, Babolat, Yonex, Head, Dropshot en K.Swiss tennisschoenen. Dit geldt ook voor de skimerken, namelijk: Head, Nordica, Tecnica, Volkel en Rossignol. Daarnaast verhuren we ook kinderski’s.”

Jules Essen-Wildert Skihelmen

Kwaliteit bieden

“We hebben bewust gekozen voor de A-merken, omdat we kwaliteit willen bieden. Vanaf half november zullen we op dinsdag op afspraak geopend zijn voor ‘boot fitting’. Zo kunnen we de juiste skischoenen met de juiste afmetingen leveren. Aanpassingen in de maat kunnen we namelijk zelf doen, terwijl de klant wacht. Ook besnaren we tennisrackets en zo kunnen we een allround service bieden op één adres.”

Ski- en tennisspeciaalzaak Jules Essen-Wildert - skischoenen

Feestelijke opening

“Komend weekend, 21 en 22 oktober, hebben we de feestelijke opening van onze nieuwe winkel en maken bezoekers kans op een mooie prijs. Het is een nieuwe, spannende stap, maar ik verheug me er enorm op om mensen met dezelfde interesse en liefde voor deze sporten te mogen verwelkomen!”

Openingstijden:

Dinsdag op afspraak (vanaf half november)
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 15:00 en 17:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 14:00

www.jules.ski
Facebook
Instagram

NN

Facebook477
Twitter
Follow Me
Tweet