Laatste nieuws:
Humanitaire actie-

Humanitaire actie voor ziek kind

Bij deze bent u van harte welkom op het liefdadigheidsevenement ‘Humanitaire bazaar’ bij te wonen, waarmee Serbika-Kultura I Tradicija zich aansluit bij de stichting ‘Wees humanitair’. Deze actie is ten bate van een ziek kind.

Humanitaire actie voor ziek kind

Ambachtelijke producten

Dit liefdadigheidsevenement wordt georganiseerd door Jadranka Milovic uit Essen. Er worden verschillende ambachtelijke producten gepresenteerd, waaronder overheerlijke lekkernijen gemaakt naar grootmoeders recepten, genaaide en gebreide kledingstukken, gecreëerd door de ‘Gouden Dames’ van de stichting ‘Gouden gaar’.

Humanitaire actie

Mensen verbinden

De schilderijen van landgenote Suzana Jovanović zullen er voor democratische prijs aangeboden worden. Wonend te Putte, aan de Nederlands/Belgische grens, is Suzana o.a. bezig met het schilderen van de serie ‘Moja Srbija’ (te zien op haar FB/Instagram accounts: Suzana Sju Art, suzana_sju_art_official). 2/3de van de totale opbrengst wordt aan het goede doel geschonken. ‘Gouden gaar’ verbindt mensen letterlijk en figuurlijk, vandaar dat iedereen welkom is!

Humanitaire actie voor ziek kind3

Bent u niet in staat om te komen, maar zou u toch willen doneren? Dan kunt u een bedrag storten op rekening BE56 7310 5625 1988 SERBIKA VZW

Praktisch

Waar: Tirolerhof, August van Putlei 56, Borsbeek
Wanneer: Zaterag 9 december, 15:00-19:00
Inkom: gratis
Betalingen: alleen met Bancontact

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet