Laatste nieuws:
Het is stiller op straat en dat merk je...

Het is stiller op straat en dat merk je…

We blijven meer thuis, dat moet nu eenmaal. Daardoor is het stiller in de straten en dat merk je, maar helaas niet altijd op de juiste manier.

Gevaarlijke situaties

Nu er minder verkeer is, lijken kinderen minder goed op te letten. Automobilisten die, gelukkig langzaam rijdend, de hoek omgaan en aan hun kant van de weg kinderen op fietsjes die van de andere kant komen, nog maar net kunnen ontwijken. Kinderen die zonder te kijken vlak voor aankomend verkeer vanuit de tuin heel hard de weg op fietsen. Een paar voorbeelden die heel verkeerd af hadden kunnen lopen. Bovendien zijn er nogal wat automobilisten die vinden, omdat de straten veel leger zijn, dat ze maar lekker hard moeten rijden. Met alle mogelijke gevolgen van dien, maar dat is hun zorg kennelijk niet.

Nu is het nog rustig, maar als het normale leven zich steeds meer herpakt, zal het allengs drukker worden. Laat dit niet ten koste gaan van… Blijf uw kinderen op het hart drukken dat ze uitkijken en zich aan de regels houden, ook nu het stiller is op straat. We zijn allemaal kind geweest en kunnen ons allemaal nog goed herinneren hoe we zelf in ons enthousiasme en onschuld gevaarlijke dingen deden. Elk ongeluk is er eentje teveel, laat dat ongeluk niet uw kind overkomen!

NN

Facebook30
Twitter
Follow Me
Tweet