Laatste nieuws:
Magd Theuns - Het gezicht van SDS Essen met pensioen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_3443u90

Het ‘gezicht’ van Groep SDS gaat met welverdiend pensioen!

Al sinds januari 1992 werkt Magd Theuns bij Groep SDS, eerst als administratief bediende bij manlief Jan Schrooyen. Door de tijd heen evolueerde dat steeds meer naar loketwerk en dat maakte Magd het ‘gezicht’ van Groep SDS.

Magd Theuns - Het gezicht van SDS Essen met pensioen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_3412

Een wandelende vraagbaak

Zowel klanten als collega’s kennen Magd als een zeer vriendelijke, betrokken, hulpvaardige vrouw en een vraagbaak voor iedereen. Altijd kon je bij haar terecht voor tips en adviezen, of het nu op medisch vlak was, culinair of omgang met (klein)kinderen. Daar hield het niet bij op, want Magd deed veel meer! Zo zorgde ze altijd voor de bevoorrading van het lekkers in de kast en sneed zelfs het fruit! Sfeervolle, seizoensgebonden inrichtingen van de bureaus (waarbij ze zich met Kerst helemaal uitleefde), het onderhouden van contacten met kunstenaars, die hun werken daar exposeerden, zodat klanten en collega’s altijd van mooie kunst konden genieten, …

Magd Theuns - Het gezicht van SDS Essen met pensioen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_3423

Geniet van je pensioen!

Haar collega’s hadden haar zo graag een groot feest gegund, maar dat ging nu natuurlijk niet lukken. Om haar laatste dag bij Groep SDS toch in stijl te vieren, werd ze thuis in een stijlvolle oldtimer opgehaald. De rode loper lag uit en haar collega’s verwelkomden Magd met applaus. Magd heeft nu meer tijd om zich met haar hobby’s bezig te houden, zoals zingen, bloemschikken en de kleinkinderen. Al zal ze nog vaak terugdenken aan haar fijne collega’s en omgekeerd. Tot ziens Magd, geniet van je pensioen, maar wat zal je gemist worden!

Magd Theuns - Het gezicht van SDS Essen met pensioen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_3431

NN

Facebook692
Twitter
Follow Me
Tweet