Laatste nieuws:
Hartverwarmend bedankje bewoners voor arbeidersploeg werken Kammenstraat

Hartverwarmend bedankje bewoners voor arbeidersploeg werken Kammenstraat

De werken in de Kammenstraat verlopen voorspoedig. Aannemer Vermetten NV is een ploeg waar je op kan bouwen. Ze werken vlot, laten de werf steeds netjes en veilig achter en doen erg hun best om de hinder tot een minimum te beperken.

Nuttige informatiestroom

“Er lopen soms wat dingen mis, maar die worden snel opgelost”, vertelt bewoner Werner. “We beschikken met de buurt over een WhatsApp-groep, met momenteel zo’n honderd bewoners. Er kunnen enkel mensen deelnemen, die direct verbonden zijn met de werken. Bewoners van de Kammenstraat en directe zijstraten dus. Zelf fungeer ik als centraal buurtcontact en centraliseer de vragen en bekommernissen en geef die door aan de aannemer of gemeente. Verder geef ik in de omgekeerde richting feedback en informatie door vanuit de gemeente of de aannemer aan de bewoners. Deze informatiestroom is nuttig en zeer welkom. Zo blijft iedereen op de hoogte. Tevens is er een directe communicatie met de aannemer, gemeente en politie, om de zaken kort en accuraat op te volgen. Dit verloopt allemaal heel soepel en goed.”

Dank voor het fijne werk

“In het begin van deze maand is Sinterklaas langs geweest op de werf. Eerder deze week kwam vanuit de buurt het idee, om deze hardwerkende, fantastische arbeidersploeg een attentie te bezorgen op hun laatste werkdag voor de bouwvakantie. Daarom werd er donderdag 23 december tussen 10:00 en 10:30 een koffiepauze ingelast. De werkmannen konden bij mij thuis aanschuiven voor een koffie of thee met koek en een warme kom soep. Dit als dank voor het fijne werk dat ze tot nu geleverd hebben. De waardering van de werkmannen was even groot terug. Zo’n verbouwing aan de straat brengt heel wat ellende en viezigheid mee, maar we wisten dat en we moeten erdoor. Vanuit de buurt is de medewerking fantastisch en iedereen doet zijn best om goed met de werken om te gaan en er het beste van te maken.”

Kruispunt Grensstraat blijft tot na bouwverlof afgesloten voor autoverkeer

“Op dit moment is de Kammenstraat opgebroken van het Lazaret tot aan de Grensstraat. Overal ligt steenslag, zodat de straat vrij goed toegankelijk en berijdbaar is. Met de fiets ben je best voorzichtig. Het kruispunt met de Grensstraat blijft tot na het bouwverlof gesloten voor autoverkeer. Er is voor fietsers en voetgangers een fietsbrug gemaakt, zodat ze vrije doorgang. hebben Na het bouwverlof wordt met de riolen gestart, van Schepen Veraartstraat richting Lazaret, en beginnen ze met uitbreken van de toplaag richting Stationsstraat.”

Foto’s: Johan Broos

WVP

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook260
Twitter
Follow Me
Tweet