Laatste nieuws:
Gemeente herstelt drempels in de Beliestraat

Gemeente herstelt drempels Beliestraat

Van maandag 28 oktober tot en met woensdag 13 november herstelt de gemeente de drempels in de Beliestraat. De drempels worden geplaagd door verzakkingen of ophogingen waardoor plassen blijven staan en er schade kan optreden aan voertuigen.

Timing per locatie (kan gewijzigd worden bij slechte weersomstandigheden):

1.kruispunt met Magerbeek van 28/10 tot en met 31/10
2.kruispunt met Werf van 04/11 tot en met 06/11
3.drempel t.h.v. huisnummer 134 van 07/11 tot 07/11
4.drempel t.h.v. Oude Baan van 08/11 tot 08/11
5.drempel t.h.v. Heuvelplein van 12/11 tot en met 13/11

Omleidingen (de nummers komen overeen met de timing hierboven)

Algemeen: fietsers kunnen elke werf passeren als zij afstappen en het voetpad gebruiken. De ophaaldiensten zijn op de hoogte van de werken en zullen het afval ophalen. Bewoners die aan een drempel of plateau wonen vragen we om de auto in de straat te parkeren in plaats van op de oprit.
1.Kruispunt Magerbeek: de bewoners van de Magerbeek moeten via de Hofstraat rijden. Het kruispunt is niet toegankelijk voor voertuigen. Gelieve de omleidingen te volgen.
2.Kruispunt met Werf: de bewoners van de Werf en de Olympialaan moeten via de Oude Baan wegrijden. Het kruispunt is afgesloten voor alle verkeer.
3.De Beliestraat is t.h.v. huisnummer 34 afgesloten voor alle verkeer. De nodige omleidingen zijn voorzien.
4.Vanuit de Beliestraat zal het op 8/11 niet mogelijk zijn om het kruispunt Oude Baan/Kerkstraat te gebruiken. Gelieve de omleidingen te volgen.
5.Vanuit de Beliestraat zal het op 12 en 13/11 niet mogelijk zijn om het kruispunt Beliestraat/Heuvelplein te gebruiken. Gelieve ook hier de omleiding te volgen.

Heb je nog vragen? Contacteer dan de dienst Openbare Infrastructuur.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet