Laatste nieuws:
Fotowedstrijd ingericht door Kon. Kalmthoutse Fotokring vzw en Foto Joosen

Fotowedstrijd ingericht door Kon. Kalmthoutse Fotokring vzw en Foto Joosen

Foto Joosen en de Kon. Kalmthoutse Fotokring vzw bestaan beiden 50 jaar en daarom hebben ze samen een fotowedstrijd ingericht.

Mooie prijzenpot

Dankzij verschillende sponsors kon er een mooie prijzenpot aan gekoppeld worden van meer dan € 5000,-, bestaande uit divers fotomateriaal, enz… Wie nog een kans wil wagen om een deel van deze prijzenpot te winnen, heeft nog tijd tot 31 augustus om beelden in te zenden.

Verschillende categorieën

Er zijn verschillende categorieën: Fauna en Flora, Architectuur, Landschap, Mensen en ‘Zot van Kalmthout’. Natuurlijk moeten de foto’s van de laatst vermelde categorie genomen zijn in Kalmthout, alle andere foto’s mogen waar dan ook genomen zijn. Het reglement en het deelnameformulier kan je downloaden op de website www.kalmthoutsefotokring.com of www.fotojoosen.be. Diegenen die misschien minder begaan zijn met computers, kunnen ook binnenstappen bij Fotozaak Joosen, Kapellensteenweg 60 te Kalmthout.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de clubtentoonstelling van de Kon. Kalmthoutse Fotokring in Gitok op zaterdag 28 oktober om 20:00.

Bron en foto: Kon. Kalmthoutse Fotokring vzw

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet