Laatste nieuws:
Filip Pockelé promoot evenement
Filip Pockelé promoot evenement

Filip Pockelé promoot benefiet met vrienden en vrijwilligers

Eén van de stands op het jaarlijkse straatfeest op Over d’Aa werd bemand door Filip Pockelé met vrienden en vrijwilligers. Filip kwam al eerder in het nieuws: vijf jaar geleden had hij een serieus sportongeval en in 2015 volgde er uiteindelijk een bovenbeen amputatie, na 4,5 jaar van operaties om zijn been te redden.

Filip Pockelé Benefiet - Been-n-Feet

Benefiet voor speciale prothese

Zijn broer en tevens beste vriend Luc beloofde dat hij er voor zou zorgen dat Filip met een speciale prothese weer zou kunnen sporten. Zo’n prothese is echter heel duur en wordt niet vergoed. Om het geld bij elkaar te brengen, startte Luc een benefiet op: Been-n-Feet. Op 9 september is er een groot evenement op de Oude baan, op de terreinen van BorderBeats, waar bekende bands zoals Sticky Stuff, Barking Bruce, Dynamo 2Josss, Ofnie Soundsytem, … voor de swingende muziek gaan zorgen. Maar dat is niet alles.

G-loop en Run

Om 18:30 begint de G-Loop en om 19:00 de Run waar je je op voorhand voor in moet schrijven. Op woensdag 7 en donderdag 8 september wordt er bij De Heerlyckheyt in Essen een sponsordiner georganiseerd. Bovendien is er een veiling op de website, waar je kan bieden op een beeld van Jorg van Daele, kunstwerken van Carla Ferillie en wielerkledij van Tom Meeusen.

Hop-N-Been, gebrouwen door Carl Theuns

Speciaalbier Hop-n-Been

Carl Theuns, die met succes bezig is een kleine brouwerij op te starten, brouwde speciaal voor deze gelegenheid een heerlijk pintje: Hop-n-Been, dat via de website en op het benefiet te koop is. Al deze opbrengsten worden gebruikt voor de aanschaf van de prothese. Wat er aan geld overblijft na de aanschaf van de prothese, gaat integraal naar revalidatiecentrum RevArte.

Informatie over de diverse onderdelen van dit benefiet en inschrijvingen voor de diverse activiteiten, kunt u vinden op de website: www.been-n-feet.be

NN

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet