Laatste nieuws:
Fietsbieb Essen bestaat een jaar

Fietsbieb Essen bestaat een jaar

Op 27 augustus 2022 is Fietsbieb Essen van start gegaan. De Fietsbieb biedt tweedehands fietsen aan, van loopfietsjes tot 26 inch kinderfietsen (3 tot 12 jaar). Een jaar later zijn er 71 fietsen uitgeleend en staan er 40 kinderfietsen klaar om uitgeleend te worden.

Zeven enthousiaste vrijwilligers

De Fietsbieb is een sterke samenwerking tussen Beweging.net Essen en de gemeente en draait volledig op vrijwilligers. Een team van zeven enthousiaste vrijwilligers nemen het ganse takenpakket op, van foto’s maken, administratie, tot alle fietsen veilig in orde maken, zij doen het allemaal. Dankzij hen kunnen we zo’n prachtig resultaat van 1 jaar Fietsbieb voorleggen. Een dikke proficiat voor deze fantastische ploeg van vrijwilligers!

Iedereen is welkom

Iedereen kan bij Fietsbieb Essen een kinderfiets ontlenen, ouders, grootouders, scholen, jeugdbewegingen, iedereen is van harte welkom. Delen is het nieuwe hebben, het is goed voor je portemonnee, het milieu en toegankelijk voor iedereen.

Jaar lidmaatschap gratis

Heb je thuis een kinderfiets die niet meer wordt gebruikt? Schenk de fiets een tweede leven en breng hem naar de Fietsbieb. Je krijgt in ruil een jaar lidmaatschap gratis, dat je kan houden of weggeven. De keuze is volledig aan jou.

Gratis omruilen

Per jaar betaal je € 20,- lidmaatschap en per fiets wordt er € 20,- waarborg gevraagd , deze krijg je terugbetaald als je de fiets terugbrengt. Wordt de fiets te klein, dan kan je hem gratis omruilen voor een groter exemplaar.

Handige vrijwilligers gezocht

Fietsbieb Essen zoekt nog handige vrijwilligers om hun team te versterken, interesse? Neem contact op met Monique Versmissen via moniquever@hotmail.com

Op de websit www.fietsbieb.be vind je de openingsuren en kan je de fietsen in voorraad bekijken en reserveren.

Waar: Nieuwstraat 27, 2910 Essen

BVA

Facebook27
Twitter
Follow Me
Tweet