Laatste nieuws:
Feestverlichting en ijspiste in Kapellen

Feestverlichting en ijspiste in Kapellen

In Kapellen wordt eind deze week begonnen met het ophangen van de eindejaarsfeestverlichting. Dat gebeurt vanaf 2 november t.e.m. 5 november telkens tussen 20 en 7 uur, om de hinder voor het verkeer tot een minimum te beperken.

Mobiele werf

Een mobiele werf verplaatst zich elke nacht in de Dorpsstraat, Dorpsplein, Kapelsestraat, Antwerpsesteenweg, Stationsstraat en Hoogboomsteenweg. In de nacht van 3 op 4 november zijn de Stationsstraat en de Vredestraat tijdelijk niet bereikbaar. Aansluitend worden in de nacht van 6 op 7 december de straatoverspanningen in Dorpsstraat, Hoevensebaan en Ertbranstraaat en de armaturen in de Dorpsstraat en de Ertbrandstraat opgehangen. Ook aan het Bruggeske wordt een eyecatcher voorzien. Begin december wordt de sfeerverlichting ontstoken.

Feestverlichting en ijspiste in Kapellen2

KapAlpen

Dit jaar komt er in de eindejaarsperiode opnieuw een schaatsbaan op het Dorpsplein in Kapellen. Van 7 december 2023 tot 7 januari 2024 kunnen schaatsliefhebbers de ijzers onderbinden op KapAlpen. Alle info binnenkort op www.kapalpen.be en www.kapellen.be

MLH

Foto’s: Pixabay

Facebook74
Twitter
Follow Me
Tweet